Serban Sturdza, seful arhitectilor din Bucuresti, o ia peste picior pe Gabriela Firea, Primar General al Bucurestiului, dovedind totodata cu inscrisurile parafate chiar de Primarie si Politia Locala ca Firea a mintit si “a tasnit in public” total degeaba.

Totul a pornit de la semnalarea unor lucrari considerate de arhitecti ilegale, in Parcul Romniceanu. Gabriela Firea ar fi dorit la acea data, fara a primi niciun aviz, sa construiasca acolo un patinoar.

“Am semnalat Politiei in prima zi de Craciun lucrarile de constructie care se desfasurau fara autorizatie in Parcul Romniceanu. Doua zile mai tarziu, ati tasnit in spatiul public si ati vituperat cum ca "contrar celor afirmate in mass-media de catre o asociatie si presedintele acesteia (OARB si subsemnatul, n.n.), nu se construieste pe spatiul verde in parcul Romniceanu niciun patinoar. Nici pe spatiul verde si nici intr-o alta zona. Deci este o dezinformare". Si ca "lucrarile care se desfasoara in aceasta perioada se refera la desfiintarea unor elemente de joaca si de mobilier urban care sunt avariate, deteriorate si care puneau in pericol siguranta copiilor."

In plin avant voluntar, caci asa va e firea, ati spus despre ce am semnalat eu Politiei, in numele OAR Bucuresti, cum ca "Deci este o dezinformare. Nu ar fi prima pe care o profereaza aceasta asociatie (OARB, n.n.) si ne rezervam dreptul sa ne aparam in instanta impotriva acestei maniere de a comunica public informatii toxice, neadevarate".

Ei, si de atunci, tot astept sa fiu chemat la cremenal. Dar, ce sa vezi? In loc de citatiune, ne-am trezit la Ordin cu o hartie oficiala cu antetul Primariei Municipiului Bucuresti. Politia Locala. Care ce spunea? Pai, cam ce spuneam eu in sesizarea din 25 Decembrie 2017. Acu' eu zic, Doamna Primarita Generala, ca daca e sa ne dati in judecata pe mine si Ordinul pe care il reprezint, va rog sa o faceti dupa ce dati in judecata Primaria Municipiului Bucuresti. Ati intra in istorie... Sau, macar Politia Locala a Primariei Municipiului Bucuresti. Sau mai bine ne invinuiti la pachet pentru "aceasta maniera de a comunica public informatii toxice, neadevarate". Sa avem si noi cu cine susoti in boxa acuzatilor, scrie Sturdza.

Doamna Primarita Generala, asta e. Primarii/Primaritele Generali/e trec, Bucurestiul ramane. Inclusiv parcul cu pricina. Si tocmai pentru asta, OAR Bucuresti vrea sa porneasca un concurs de revitalizare a lui.

Speram sa fiti alaturi de noi. Fara ranchiuna! Ar putea fi un nou inceput”, incheie, plin de speranta (desarta probabil), seful arhitectilor din Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri