Directorul aeroportului international „Henri Coanda”, Bogdan Mindrescu, a demisionat, a anuntat Digi24. Saptamana trecuta, cel mai mare aeroport din tara a ramas fara serviciu de curatenie, iar ministrul Transporturilor a trimis corpul de control pentru a analiza situatia.

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a trimis de saptamana trecuta Corpul de control pentru a afla de ce a ajuns aeroportul Otopeni sa ramana fara servicii de curatenie si paza. Contractul pe care aeroportul il avea cu firma Romprest pentru serviciile de curatenie a expirat pe 31 ianuarie.

Curatenia este facuta de personalul aeroportului sau de oameni angajati in regim de urgenta pana la finalizarea licitatiei pentru desemnarea unei firme de salubrizare.

Mindrescu, in varsta de 28 de ani, a fost numit la conducerea companiei in aprilie 2017.

Potrivit unui raport citat de Digi24, care ar fi ajuns la ministrul Tranporturilor de la acea vreme, Felix Stroe, pe aeroportul din Otopeni nu a fost realizata nicio investitie in perioada 2013-2015, unii angajati au primit zeci de mii de lei intr-un an, dar au lucrat mai putin de doua ore, iar instruirea profesionala s-a realizat in locatii precum Kuala Lumpur, Tokyo sau Las Vegas.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri