Primaria Capitalei anunta ca va imprumuta aproape 120 de milioane de euro, pentru "implementarea unor proiecte de investitii complexe", pe langa bugetul de 1,24 miliarde de euro pe care primarul general Gabriela Firea il are la dispozitie pentru 2018, potrivit unui comunicat citat de ziare.com.

"Pentru asigurarea unei dezvoltari durabile a capitalei Romaniei, este necesara implementarea unor proiecte de investitii complexe, a caror valoare depaseste resursele alocate anual la bugetul local al Municipiului Bucuresti", se precizeaza in comunicatul de presa al primariei.

"Astfel, prin Hotararea nr. 624/19.12.2017, Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat contractarea si/sau garantarea unei/unor finantari rambursabile interne si/sau externe in valoare totala de pana la 555.000.000 lei, in vederea refinantarii datoriei publice locale provenite din emisiunea de obligatiuni realizata in anul 2015, cod ISIN ROPMBUDBL012 si maturitate 3 ani", se mai arata in comunicat.

Primaria a primit oferte din partea unei asocieri a BT Capital Partners SA cu Banca Transilvania SA, precum si din partea asocierii dintre BCR, BRD si Raiffeisen, pentru intermedierea emisiunii de obligatiuni.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri