ANM a anuntat temperaturi apropiate de cele normale, insa avertizeaza ca exista in continuare conditii de formare a poleiului, scrie Digi24.

Incepe sa se incalzeasca usor, insa vor exista in continuare conditii de formare a poleiului. De asemenea, probabilitatea precipitatiilor, chiar si mixte, va fi mare pana in data de 11 martie, anunta ANM.

Vantul va sufla slab spre moderat la inceput de saptamana, cu intensificari pe plan local, in sud-vest, sud si est, si la munte. De asemenea, spre sfarsitul saptamanii, temperaturile cresc din nou si putem spune oficial ca am intrat in primavara, cu valori apropiate de normele perioadei.

Iata cum va fi vremea pe regiuni, pana in data de 11 martie, conform ANM:

Banat

Vremea va intra intr-un proces de incalzire, astfel ca temperaturile maxime vor creste pana spre medii de 12 grade in 7 martie, apoi pana la finalul celei de-a doua saptamani, variatiile de la o zi la alta nu vor fi semnificative, media pe regiune situandu-se in jurul a 10 grade.

Si minimele vor creste, spre medii de 3-4 grade in zilele de 7 si 8 martie, apoi, pana in 11 martie, se vor situa in jurul a 2 grade.

Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi relativ ridicata, pe intregul interval de prognoza.

Crisana

Vremea va intra intr-un proces de incalzire, urmand ca mediile temperaturii diurne sa creasca pana spre 11 - 12 grade in zilele de 6 si 7 martie, apoi pana spre sfarsitul intervalului de prognoza variatiile sa fie nesemnificative.

Minimele vor urma un parcurs similar cu cel al maximelor si vor creste spre 2-3 grade in zilele de 7 si 8 martie, pentru ca ulterior aceste valori sa nu se modifice semnificativ.

Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi ridicata in primele zile ale intervalului, dar mai ales in prima decada a lunii martie.

Transilvania

O incalzire a vremii va avea loc in 7-8 martie, cand in medie se vor inregistra temperaturi maxime de 10 grade, apoi, pana la sfarsitul intervalului de prognoza, acestea se vor situa in jurul a 8 grade.

Temperaturile minime vor avea un parcurs similar, fiind in crestere, spre -1-0 grade in data de 11 martie.

Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi ridicata.

Maramures

Temperaturile vor creste treptat si vor ajunge la valori medii de 9-10 grade in zilele de 7 si 8 martie si, pana la sfarsitul intervalului, respectiv 11 martie, nu vor avea variatii importante.

Minimele vor fi, si ele, in crestere, spre medii de 1-2 grade, in intervalul 7-11 martie.

Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi ridicata.

Moldova

Vremea va intra intr-un proces de incalzire treptata, astfel ca mediile temperaturilor diurne vor creste spre 8 grade in data de 7 martie, apoi nu vor fi variatii notabile.

Parcursul minimelor va fi similar cu cel al maximelor, acestea crescand de la o zi la alta, spre medii in jur de 0 grade in data de 7 martie, apoi nu vor varia semnificativ, situandu-se pana la sfarsitul intervalului de prognoza in jurul a -1 grad.

Probabilitatea pentru precipitatii va fi ridicata in zilele 7 - 11 martie.

Dobrogea

Maximele vor creste de la o zi la alta, ajungand spre medii de 4-5 grade in zilele de 5 si 6 martie, apoi in jurul a 9 grade, pana spre sfarsitul celei de-a doua saptamani de prognoza.

Temperaturile minime vor creste de la o zi la alta pana spre medii de 1-2 grade in data de 6 martie si in jurul a 4 grade pana in data de 11 martie.

Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi ridicata pe tot parcursul intervalului de prognoza.

Muntenia

Vremea se va incalzi de la o zi la alta, iar maximele vor fi cuprinse intre -4 si 11 grade, cele mai ridicate valori urmand a se consemna in perioada 7-11 martie. Mediile temperaturilor minime vor creste si ele, spre -2 grade in data de 6 martie, apoi spre 1-2 grade in perioada 9-11 martie.

Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi ridicata.

Oltenia

Vremea va intra intr-un proces de incalzire, urmand ca mediile temperaturilor diurne sa creasca spre 8-10 grade in perioada 7-11 martie.

In ceea ce priveste parcursul minimelor, acestea vor creste spre medii de 1-2 grade pana la sfarsitul celei de-a doua saptamani de prognoza.

Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi ridicata, pe intreg parcursul intervalului.

La munte

Temperaturile maximele vor creste spre medii de 3-4 grade, in data de 9 martie, apoi vor scadea usor spre valori in jurul a 1 grad in zilele de 10 si 11 martie.

Minimele vor creste spre medii de -2 grade, in dimineata zilei de 8 martie, apoi vor scadea, spre -4 - -2 grade, la sfarsitul intervalului.

Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi ridicata.

Sursa foto: tcsaba / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri