Vremea se va raci accentuat in Bucuresti, maxima termica nu va depasi 6 grade Celsius, iar precipitatiile sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare vor persista in urmatoarele zile, reiese din prognoza meteo pentru Bucuresti, in perioada 17 - 19 martie 2018, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

Potrivit meteorologilor, in intervalul 17 martie, ora 20:00 - 18 martie, ora 8:00, cerul va fi mai mult noros, iar vantul se va intensifica treptat, cu rafale ce vor atinge 50 km/h. Minima termica de duminica dimineata va fi de 0 - 2 grade Celsius, conform Agerpres.ro.

De asemenea, in perioada 18 martie, ora 8:00 - 19 martie, ora 8:00, vremea se va raci accentuat, astfel incat maxima termica se va situa in jurul valorii de 6 grade, iar minima va fi intre -5 si -3 grade Celsius. Vor fi precipitatii moderate cantitativ, la inceput sub forma de ploaie, apoi lapovita si ninsoare, favorizand producerea poleiului. Vantul va avea intensificari indeosebi in cursul zilei, cu viteze in general de 50 - 55 km/h.

Meteorologii avertizeaza ca vremea se va mentine deosebit de rece pentru aceasta perioada pana spre sfarsitul saptamanii viitoare.

Sursa foto: Olaf Naami/Shutterstock.jpg

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri