Gabriela Firea, primarul Bucurestiului, a criticat decizia edilului Sectorului 5, Daniel Florea, de a tine scolile deschise vineri, in ciuda viscolului anuntat de ANM, scrie Ziare.com.

Gabriela Firea a precizat ca, in restul Bucurestiului, scolile s-au inchis in baza unei hotarari a Comitetului pentru Situatii de Urgenta si ca cei care nu respecta aceasta decizie vor trebui sa raspunda in fata legii.

Intrebata de jurnalisti ce parere are despre faptul ca primarul Sectorului 5 a refuzat sa inchida vineri scolile, Firea a declarat:

"Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni. Decizia de a inchide scolile a fost consfintita de un for a carui decizie nu poate fi combatuta: Comitetul pentru Situatii de Urgenta. Acesta este condus de prefectul municipiului Bucuresti, reprezentant al Guvernului in teritoriu. Parerea mea este ca nu ne jucam cu astfel de decizii si nici nu luam, in astfel de cazuri, hotarari locale. Haideti sa nu ne facem fiecare cate o lege locala! Sigur ca, vorbind despre lucruri importante, fiecare va raspunde in fata legii pentru deciziile pe care le ia".

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri