Vremea de primavara va cuprinde, treptat, toata tara, cu maxime de 24 de grade Celsius. Cu toate ca vor fi temperaturi ridicate, ne vom confrunta si cu reprize de ploaie, scrie Digi24.

Joi, vremea se va incalzi asa cum este normal in aceasta perioada. Vor fi maxime de la 9 grade in depresiunile din Transilvania, pana la 17..18 grade in special in sud-vestul tarii. Norii se vor strange treptat in regiunile vestice si nordice, iar ploile se vor inmulti dupa-amiaza. Intensificari ale vantului vor fi la munte si in Campia de Vest.

De vineri, temperaturile vor atinge si chiar vor depasi 20 de grade pe alocuri in sud, in vest si in centru. Cea mai calda zi a saptamanii va fi sambata cand se vor atinge pana la 24 de grade.

Ploi slabe vor aparea la inceput prin nord si centru, sambata dimineata, mai ales prin vest, nord-vest, apoi acestea se vor extinde in toata jumatatea de vest a tarii. Duminica, ploile se vor muta in regiunile nordice, estice si centrale. Atunci vor fi averse insotite de tunete, fulgere si vant.

Tot mai cald va fi si la munte. Vineri s-ar putea atinge chiar si 10 grade in statiuni din sudul si din vestul tarii. Pana sambata va ploua local in masivele nordice si vestice. Apoi, ploile se vor extinde in Carpatii Occidentali si in vestul Meridionalilor, iar duminica, in special in Carpatii Orientali.

Sursa foto: Emi Cristea / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri