Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti a anuntat organizarea in perioada 3 - 30 aprilie a sesiunii de contractare pentru furnizarea de servicii medicale, medicamente, dispozitive medicale, ingrijiri medicale/paliative la domiciliu, potrivit Agerpres.

"Hotararea Guvernului nr.140/2018 pentru aprobarea pachetelor de servicii si a Contractului-cadru care reglementeaza conditiile acordarii asistentei medicale, a medicamentelor si a dispozitivelor medicale, in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate pentru anii 2018-2019. Ordinul Ministrului Sanatatii si al Presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate nr. 397/836/2018 privind aprobarea pachetelor de servicii si a Contractului-cadru care reglementeaza conditiile acordarii asistentei medicale, a medicamentelor si a dispozitivelor medicale, in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate pentru anii 2018-2019, Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti anunta, in perioada 3 - 30 aprilie 2018, organizarea sesiunii de contractare pentru furnizarea de servicii medicale, medicamente, dispozitive medicale, ingrijiri medicale/paliative la domiciliu", se arata intr-un comunicat de presa al CASMB.

Astfel, cererile de contractare si documentele vor fi primite in perioada 3 - 12 aprilie, pe 19 aprilie se va face comunicarea cererilor respinse la contractare, pe 20 aprilie vor putea fi depuse contestatiile.

Comunicarea modului de solutionare a contestatiilor se va face pe 23 aprilie, iar contractele vor fi incheiate si semnate in perioada 24-30 aprilie.

CASMB precizeaza ca furnizorii care depun cererile insotite de documente la alt termen decat cel comunicat prin prezentul anunt nu vor desfasura activitate in sistemul asigurarilor sociale de sanatate in contract cu CASMB pana la termenul urmator de contractare.

Sursa foto: Shutterstock / Africa Studio

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri