Capacitatea de transport a CFR Calatori va fi adaptata la nivelul intregii retele feroviare in minivacanta de Paste, in functie de evolutia si dinamica traficului de pasageri, in special, la trenurile catre cele mai solicitate destinatii: Brasov, Sibiu, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Satu Mare, Timisoara, Vatra Dornei, iar in perioada 7 - 9 aprilie, cand traficul este redus, vor fi anulate 57 de trenuri, informeaza CFR Calatori printr-un comunicat de presa.

Pentru pasagerii care vor calatori de la Pitesti catre Manastirea Curtea de Arges, in data de 8 aprilie, trenurile din graficele obisnuite vor circula dupa un nou program, astfel: Regio 13231, Pitesti (08.30) – Curtea de Arges (09.19) si Regio 13232, Curtea de Arges (13.30) – Pitesti (14.19). Acestea vor opri in: Pitesti Nord, C.I.L. h., Bascov Hm, Merisani h. si Baiculesti h.

Agentia de voiaj din Aeroportul Otopeni va fi deschisa in zilele de 6, 7 si 9 aprilie.

In zilele libere de sarbatoare legala – 6, 8 si 9 aprilie, vor fi deschise agentiile de voiaj CFR Calatori din Carrefour Colentina si Titan din Bucuresti, Iulius Mall din Iasi, conform programului de lucru al centrelor comerciale, restul agentiilor de voiaj fiind inchise.

In perioada 7 – 9 aprilie 2018, cand traficul de calatori este extrem de redus, o serie de trenuri InterRegio precum si unele trenuri Regio nu vor circula. Astfel, 57 de trenuri vor fi anulate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri