Majoritatea marilor retaileri vor inchide magazinele in prima zi de Paste, cu mici exceptii. Cand vor fi deschise magazinele in restul perioadei sarbatorilor de Paste?

Magazinele Mega Image, in general inchise pe 8 aprilie

Programul standard al magazinelor Mega Image si Shop&Go va fi urmatorul:

  • Sambata , 07.04: intre orele 07.00 - 20.00
  • Duminica , 08.04 – inchis
  • Luni, 09.04: intre orele 10.00 – 18.00

Magazinele Mega Image din mall-uri vor avea programul adaptat, unele fiind deschise chiar si duminica. Mega Image Bucuresti Mall si Mega Image Plaza Romania vor fi deschise duminica intre orele 14:00- 22:00, insa exista multe magazine cu program diferit, in functie de zona. Clientii pot gasi toate detaliile despre cel mai apropiat magazin Mega Image aici.

Mega Image, magazine, program Paste

”De asemenea, incepand de miercuri, 4 aprilie, vom activa 12 noi promotii la produsele pentru masa de Paste. Produsele vor acoperi si categoriile Fructe & Legume, Branzeturi si Lactate, si categoria Vinuri. In fiecare an, avem oferte promotionale pentru produsele de Paste, specifice Sarbatorilor, construite tocmai pentru a face cat mai accesibila masa de Paste”, spun reprezentantii Mega Image.

Program de Paste: Magazinele Lidl, inchise pe 8 si 9 aprilie 2018

Unul dintre principiile dupa care ne ghidam in relatia cu angajatii este sa ajungem la echilibru intre viata personala si cea profesionala. Pentru ca acestia sa poata petrece Pastele alaturi de cei dragi, toti angajatii din cele 221 de magazine din tara vor avea 2 zile libere, pe 8 si 9 aprilie. Clientii isi vor putea face cumparaturile in magazinele Lidl pe 7 aprilie, pana la ora 20.00, activitatea fiind reluata marti, 10 aprilie, cu program normal”, spun reprezentantii Lidl Romania.

Lidl, magazine, program Paste

Pe langa saptamanile tematice, in magazinele Lidl exista oferte saptamanale luni si joi, precum si promotii speciale sambata. Saptamana aceasta (2-8 aprilie), oferta de luni a Lidl este dedicata sarbatorilor de Paste si include produse specifice, alaturi de ingrediente pentru preparate traditionale. Spre exemplu, la Lidl, costul pentru untul de masa Pilos este cu 23% mai mic (4,99 lei de la 6,49 lei), iar miezul de nuca si macul, ce pot fi folosite ca umplutura pentru cozonac, sunt reduse cu 25% (10,49 lei de la 13,99 lei pentru miez de nuca si 2,99 lei de la 3,99 lei pentru mac). La Lidl exista si produse pentru care este oferita o cantitate mai mare, la acelasi pret, cum este cazul fainei albe 000 Castello. In oferta Lidl exista si produse care nu se gasesc de obicei pe rafturile magazinelor Lidl, cum sunt pasca si drobul de miel, astfel ca nu exista un termen de comparatie in ceea ce priveste pretul. Ofertele Lidl pot fi vazute pe site-ul www.lidl.ro, acolo unde, in fiecare miercuri,este publicata revista Lidl cu oferta pentru saptamana urmatoare.

”Articolele din magazinele noastre au acelasi pret la nivelul intregii tari, indiferent de oras. Clientii care sunt interesati de preturi pot consulta sectiunea „Preturile la zi” de pe site-ul nostru, unde sunt actualizate zilnic.Si in aceasta perioada raman valabile promotiile „Ofertele de luni”, „Ofertele de joi” si „Super Sambata”, in cadrul carora o selectie de articole pot fi achizitionate la un pret redus. Astfel, clientii vor gasi in magazine produse din gama Camara Noastra, cu preturi cu pana la 25% mai mici, alaturi de reduceri pentru alte produse specifice sarbatorilor de Paste, precum ingrediente folosite in preparatele traditionale, precum untul, miezul de nuca sau macul. Mai mult, in preajma Pastelui, saptamanile tematice sunt dedicate gamei Deluxe, ce ofera romanilor produse premium, gourmet la preturi accesibile. Gama Deluxe este disponibila la Lidl de 2 ori pe an, in perioada Pastelui si a Craciunului”, adauga reprezentantii Lidl Romania.

Magazinele Carrefour functioneaza dupa un program special de Paste

In perioada sarbatorilor de Paste, magazinele din reteaua Carrefour functioneaza dupa un program special:

  • 2-4 aprilie: de la 7:30 la 23:00
  • 5-6 sprilie: de la 7:30 la 24:00
  • Sambata, 7 aprilie: de la 7:30 la 19:00
  • Duminica, 8 aprilie: INCHIS
  • De luni, 9 aprilie: de la 7:30 la 22:00

Carrefour Romania garanteaza clientilor sai ca nu mareste niciodata preturile in perioada sarbatorilor, in niciun magazin din retea. Mai mult, am pregatit pentru consumatori oferte si promotii speciale la produsele specifice acestei perioade (carne de porc, pui sau miel, oua, vopsea de oua, cozonac, vin, branzeturi, legume, fructe, dulciuri)”, declara reprezentantii Carrefour.

Carrefour, magazine, program de Paste

In aceasta perioada, alaturi de produsele specifice sarbatorilor de Paste (oua, legume-fructe de sezon, peste, carne de pui, porc sau miel, oua, branzeturi, cozonac, dulciuri sau vin), magazinele Carrefour isi asteapta consumatorii cu reduceri si la alte categorii de produse, precum confectii (pentru adulti, copii si bebelusi), vesela, trolere, papetarie si multe altele.

Mai mult, cei pasionati de tehnologie au ocazia sa profite de campania Black Promo, derulata in perioada 2 -11 aprilie 2018, care le ofera clientilor reduceri de pana la 50% la electronice, electrocasnice, produse IT si telecom.

In plus, atat in Bucuresti cat si in Iasi, Cluj si Constanta, prin platforma BRINGO, pentru clientii care vor sa economiseasca timp, Carrefour ofera posibilitatea de a beneficia de peste 50.000 de produse, la pret de hipermarket si de aceleasi oferte din magazine, livrate in maxim 90 de minute. Pana pe 8 aprilie, Carrefour ofera transportul gratuit pentru toti utilizatorii BRINGO, la cumparaturi de minim 50 de lei, din categorii de produse precum carne, vopsea de oua, vin, dulciuri, lumanari si candele, ustensile bucatarie, sau articole pentru coacere si gatit.

Program de Paste: Magazinele Metro, inchise pe 8 aprilie

Magazinele Metro vor fi deschise pe 7 si 9 aprilie pana la ora 16, in prima zi de Paste toate locatiile fiind inchise. Din 10 aprilie magazinele Metro vor reveni la programul normal de functionare. Gasiti programul detaliat al Metro aici.

Metro, magazine, program de Paste

”In perioada sarbatorilor Pascale, punem la dispozitia clientilor nostri o gama variata de produse de sezon la preturi competitive. Astfel, am lansat oferte la produse specifice, atat alimentare, cat si nealimentare. Campania promotionala se desfasoara in perioada 2-7 aprilie, iar dintre produse mentionam: cozonacul Boromir (11,59 lei/bucata), vin Zestrea Cabernet Sauvignon 750 ml (1 sticle - 8,98 lei, minim 2 sticle - 8,79 lei; minim 4 sticle - 8,59 lei), pulpa de porc proaspata dezosata, degresata, origine Spania (11,89 lei/kg, promotia incepe din 3 aprilie), vopsea de oua lichida Dr Oetker (2,19 lei/set 4 culori). Mentionam ca unele articole cuprinse in promotie fac parte si din programul Cumperi mai mult, platesti mai putin pe bucata, prin care clientii METRO beneficiaza de praguri de pret diferite in functie de cantitatea achizitionata. Programul cuprinde peste 5.000 de articole si este dedicat in mod special clientilor revanzatori”, spun reprezentantii Metro.

Oferta completa a Metro este disponibila in magazine si in catalogul Produse pentru un Paste fericit, disponibil AICI

Program de Paste: Cora Ploiesti, deschis si pe 8 aprilie

Cora, magazine, program de Paste

Magazinele Cora sunt inchise, in general in prima zi de Paste, 8 aprilie, cu exceptia hipermarketului Cora din Ploiesti, care este deschis intre orele 14.00 si 22.00. In zilele de 4,5,7 si 9 aprilie orele de deschidere ale hipermarketurilor din reteaua Cora sunt 07.00, 08.00 sau 10.00, in functie de magazin si cele de inchidere – 18.00, 20.00. 22.00 sau 23.00. Pentru mai multe detalii despre programul de Paste al magazinelor Cora, consultati tabelul de mai jos.

Cora, magazine, program de Paste

Programul de Paste al magazinelor Kaufland

Magazinele din reteaua Kaufland sunt inchise, in general, in prima zi de Paste, 8 aprilie, cu exceptia celor din Gheorgheni, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Sfantu Gheorghe, Targu Secuiesc, care functioneaza intre orele 08.00-18.00. In perioada 4-6 aprilie, orele de deschidere ale magazinelor Kaufland sunt 07.30 sau 08.00, in functie de magazin, iar cele de inchidere sunt 22.00, 23.00 sau 23.30. Pe 7 aprilie, in Vinerea Mare, magazinele Kaufland se deschid la ora 07.00 si se inchid la orele 16.00, 17.00 sau 18.00, in functie de magazin. Pe 9 aprilie, in a doua zi de Paste, magazinele Kaufland se deschid la ora 09.00 si se inchid la orele 14.00, 15.00, 16.00 sau 21.00, in functie de magazin. Pentru mai multe detalii, consultati programul detaliat AICI.

”In oferta actuala, avem reduceri de pret la diferite sortimente de vinuri, carne proaspata, mezeluri, bauturi, legume si fructe, cafea, delicatese, dulciuri, produse de brutarie, alimente de baza, peste etc. In ce priveste carnea de miel, aceasta are un pret la acelasi nivel cu cel de anul trecut. Preturile oualor proaspete inregistreaza o reducere, raportat la valoarea din saptamana anterioara, iar la categoria lactate sau legume acestea se afla la nivelul pietei, insa si aici avem reduceri la diferite categorii de produse. Avem promotii in aceasta perioada la toate articolele specifice Sarbatorilor de Paste. Oferta actuala poate fi consultata in timp real pe www.kaufland.ro, dupa selectarea magazinului Kaufland in care urmeaza sa fie facute cumparaturile”, declara Valer Hancas, Director Comunicare si Corporate Affairs Kaufland Romania .

In preajma Pastelui, clientii pot gasi in magazinele Kaufland Romania o selectie de peste 60 de produse premium marca Exquisit, de la aperitive delicioase, gustari crocante si sarate, branzeturi fine, mancaruri semi-preparate, mezeluri deosebite, specialitati de paste, sosuri, cafea, deserturi rafinate si diferite tipuri de ciocolata si praline.

Kaufland, magazine, program de Paste

Printre produsele disponibile pe rafturi in aceasta perioada se numara: branza Roquefort, umpluta cu pesto sau cu trufe, branza maturata cu nuca, risotto cu sparanghel sau cu ciuperci, chipsuri din cartofi mov, inele de creveti cu sos chilli, ulei de masline cu usturoi sau cu trufe, ulei de nuci, conchiglioni giganti, tagliatelle cu leurda, sos pesto cu nuci si ricotta sau cu rosii si rucola, hrean cu smantana si merisor, sunca Jamon Serrano, salam cu trufe sau deserturi precum creme brulee sau capsuni in ciocolata alba.

In aceasta perioada, Kaufland introduce oferte speciale de pret inclusiv pentru produse selectate din gama Exquisit. Sortimentul este disponibil exclusiv in magazinele Kaufland cu precadere in preajma sarbatorilor. Gama completa cuprinde peste 150 de produse si este in permanenta extindere.

Programul de Paste al magazinelor Profi

Toate magazinele Profi, indiferent de format (Profi City, Profi Loco, Profi din centrele comerciale si Profi NonStop) vor fi inchise pe 8 aprilie, in prima zi de Paste. In perioada 4-6 aprilie, ora de inchidere a magazinelor Profi City va fi 22.00 sau 23.00, magazinele Profi Loco vor fi deschise pana la ora 21.00, magazinele Profi din centrele comerciale vor functiona conform programului normal, la fel si magazinele Profi NonStop. Pe 7 aprilie, toate magazinele Profi se vor inchide la ora 19.00, indiferent de format. Pe 9 aprilie, toate magazinele Profi, indiferent de format, vor functiona in intervalul orar 10.00-18.00, iar din 10 aprilie - conform programului normal.

Programul de Paste al magazinelor Penny Market

Programul de functionare al magazinelor Penny Market pentru saptamana 02 aprilie 2018 – 09 aprilie 2018 este urmatorul:

• Luni, 02 aprilie 2018, între orele 7.00-23:00
• Marti, 03 aprilie 2018, între orele 7.00-23:00
• Miercuri, 04 aprilie 2018, între orele 7.00-23:00
• Joi, 05 aprilie 2018, între orele 7.00-23:00
• Vineri, 06 aprilie 2018, între orele 7.00-23:00
• Sambata, 07 aprilie 2018, între orele 7.00-19:00
• Duminica, 08 aprilie 2018 ÎNCHIS
• Luni, 09 aprilie 2018, între orele 09.00-17.00

”Penny Market este discounter, asadar preturile sunt un element definitoriu pentru noi. Exista constant o preocupare in companie pentru a avea preturi cat mai mici. Tocmai de aceea, depunem eforturi in directia de a ne mentine costurile de operare la niveluri cat mai scazute si in parametri normali de profitabilitate, astfel incat cumparatorii sa obtina cea mai buna valoare pentru produsele achizitionate in magazinele noastre. Aceste reguli se pastreaza continuu, indiferent de perioadele specifice sarbatorilor. In aceasta perioada exista promotii speciale pentru o serie de produse specifice Sarbatorilor Pascale, incepand cu produsele traditionale marca proprie Hanul Boieresc pana la produsele internationale brandul Selection. Toate acestea se pot gasi vizitand cele 223 de magazine Penny Market din toata tara sau pe website-ul oficial”, spun reprezentantii Penny Market.

Informatii despre programul si ofertele altor supermarketuri si hipermarketuri sunt disponibile AICI, si AICI.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri