Meteorologii anunta ploi in aproape toata tara vineri, cu temperaturi de 15-16 grade Celsius. Cu toate acestea, de sambata vremea se va mai incalzi, iar temperaturile vor depasi 20 de grade Celsius, scrie Hotnews.

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), vineri cerul va fi preponderent innorat si va ploua in aproape toata tara, mai ales la munte, in nord si in sud-vest, urmand ca in unele zone cantitatile de apa sa fie mai insemnate. Vantul va avea intensificari trecatoare la munte, iar temperaturile pe timpul zilei vor fi de 14-15 grade Celsius in regiunea Moldovei, 12 grade in Dobrogea si 12-13 grade in zona intracarpatica.

Sambata, vor mai fi ploi slabe si de scurta durata doar in nordul si in centrul tarii, in timp ce in est si sud-est vantul va avea temporar intensificari, care se vor reduce spre seara. Temperaturile maxime vor fi intre 14 si 20 de grade, mai mari in sudul tarii. In noaptea de Inviere cerul va fi variabil in toate regiunile tarii, iar minimele se vor situa intre 2 si 10 grade, mai scazute in vestul si nordul tarii. Vantul va sufla slab si moderat si izolat, in zonele joase, va fi ceata dimineata.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »



Citește și
Canicula in aproape toata tara, de duminica pana marti
Setari Cookie-uri