Meteorologii anunta ploi in aproape toata tara vineri, cu temperaturi de 15-16 grade Celsius. Cu toate acestea, de sambata vremea se va mai incalzi, iar temperaturile vor depasi 20 de grade Celsius, scrie Hotnews.

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), vineri cerul va fi preponderent innorat si va ploua in aproape toata tara, mai ales la munte, in nord si in sud-vest, urmand ca in unele zone cantitatile de apa sa fie mai insemnate. Vantul va avea intensificari trecatoare la munte, iar temperaturile pe timpul zilei vor fi de 14-15 grade Celsius in regiunea Moldovei, 12 grade in Dobrogea si 12-13 grade in zona intracarpatica.

Sambata, vor mai fi ploi slabe si de scurta durata doar in nordul si in centrul tarii, in timp ce in est si sud-est vantul va avea temporar intensificari, care se vor reduce spre seara. Temperaturile maxime vor fi intre 14 si 20 de grade, mai mari in sudul tarii. In noaptea de Inviere cerul va fi variabil in toate regiunile tarii, iar minimele se vor situa intre 2 si 10 grade, mai scazute in vestul si nordul tarii. Vantul va sufla slab si moderat si izolat, in zonele joase, va fi ceata dimineata.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri