Pentru ca romanii s-au grabit sa inceapa vacanta de Paste, traficul s-a aglomerat pe mai multe drumuri. In acelasi timp, politia recomanda soferilor sa respecte indicatiile agentilor si sa reduca viteza, scrie Ziare.com.

Care este starea drumurilor

Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei, valorile de trafic au inceput sa creasca pe DN1 Ploiesti - Brasov, pe sensul de urcare catre munte, in zonele Comarnic (km 102-107) si Busteni (km 128-130), unde s-au format coloane de autovehicule in deplasare, cu o viteza de 20 km/h.

De asemenea, din cauza numarului mare de masini, se circula in conditii de aglomeratie pe Autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, valorile fiind crescute pe sensul de mers catre Pitesti.

Pe ambele rute se circula inconditiile unui carosabil umed, fiind semnalata ploaie usoara.

Peste 15.000 de turisti petrec Pastele la munte, in statiunile de pe Valea Prahovei

Seful Serviciului Rutier Prahova, Adrian Iacob, a declarat ca in judetul Prahova actioneaza vineri 48 de agenti de politie rutiera si ofiteri cu sapte aparate radar, pentru prevenirea accidentelor si pe Valea Prahovei pentru asigurarea fluentei traficului.

"Recomandam soferilor sa respecte indicatiile politistilor si sa circule cu viteze adaptate la conditiile meteo, sa nu se hazardeze in depasiri neregulamentare si sa pastreze distanta de siguranta", a spus Adrian Iacob.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri