Consumul de legume creste semnificativ incepand cu luna aprilie a fiecarui an, tendinta ce reiese si din datele Institutului National de Statistica, consultate de wall-street.ro. Astfel, daca in primul trimestru al anului 2016 consumul mediu lunar de legume si conserve din legume in echivalent legume proaspete era, pe persoana, de 6,665 kilograme, in trimestrele al doilea si al treilea din 2016 ajunsese la 7,109; respectiv 9,657 kilograme. Aceeasi evolutie crescatoare a fost inregistrata si in 2017, cu un consum mediu lunar de legume de persoana de 6,891 kilograme in primul trimestru si 7,224; respectiv 9,803 kilograme in trimestrele al doilea si al treilea.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont