Razvan Bureleanu (foto) a castigat un nou mandat la conducerea Federatiei Romane de Fotbal (FRF), invingandu-l chiar din primul tur pe fostul component al "generatiei de aur" Ionut Lupescu. Acesta din urma era sustinut de liderul PSD Liviu Dragnea.

Burleanu a obtinut 168 de voturi la alegerile de astazi, in vreme ce Lupescu a primit 78 de voturi. Numarul de voturi stranse de Burleanu a reprezentat 66% din totalul celor 254 de voturi exprimate. Inaintea alegerilor, o buna parte din presa sportiva il considera pe Ionut Lupescu ca fiind favorit la castigarea fotoliului de presedinte al FRF.

"Trebuie sa recunosc ca desi nu a fost chiar un fleac, i-am ciuruit", a declarat Razvan Burleanu imediat dupa ce au fost anuntate rezultatele alegerilor.

"Felicitari presedintelui. Vreau sa multumesc celor care m-au votat si celor care au fost de alta optiune. Consider ca a fost de datoria mea sa vin, sa candidez si sa incerc sa schimbam ceva", a mentionat Ionut Lupescu la finalul alegerilor.

Federatia Romana de Fotbal a avut in 2016 venituri de 77,6 milioane lei (16,5 milioane euro) si o pierdere de 23,7 milioane lei.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri