Un numar de sase persoane au fost conduse la sectia de politie si au fost aplicate sapte sanctiuni contraventionale in valoare de peste 9.000 de lei pe durata protestelor care au avut loc sambata seara in Bucuresti, a informat Jandarmeria.

Cele sase persoane au fost conduse la sectia de politie pentru savarsirea unor fapte contraventionale, potrivit Agerpres. Sanctiunile contraventionale, in valoare totala de 9.100 de lei, au fost aplicate pentru injurii, tulburarea ordinii publice, impiedicarea fortelor de ordine de a-si indeplini obligatiile si refuzul de a parasi manifestatia la solicitarea fortelor de ordine.

Numarul protestatarilor din Piata Victoriei se ridica in jurul orei 20,30 la circa 5.000 de persoane, fiind oprita de catre fortele de ordine circulatia auto pe bulevardul Kiseleff.

Protestatarii au strigat lozinci cum ar fi "DNA sa vina sa va ia", "Justitie, nu coruptie", "Analfabetii", "Demisia", "Nu vrem sa fim o natie de hoti". Unii dintre ei purtau si pancarte cu mesaje cum ar fi "CNCD = cenzura rosie" sau "Vreau un premier care sa ma inspire, nu de care sa-mi fie rusine".

Citeste si:
Protestele neanuntate din fata Guvernului au fost interzise
Protestele neanuntate din...

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
FORT pregateste noi proteste in Piata Victoriei