Un numar de 13.235 de vizitatori au participat la evenimentele speciale si au vizitat expozitiile din cele 8 muzee si case memoriale din structura Muzeului Municipiului Bucuresti (MMB) cu ocazia evenimentului Noaptea Muzeelor

Palatul Sutu, Casa Filipescu-Cesianu si Observatorul Astronomic "Amiral Vasile Urseanu" au putut fi vizitate pana la ora 04,00, celelalte obiective avand program pana dupa miezul noptii, conform Agerpres.ro.

Expozitii precum "Timpul Orasului", "Muzeul Varstelor", "Fizionomii unificatoare 'Toti in unu' - Povestea unui proiect de tara", "Zeite si samani in credintele stravechi. Plastica antropozoomorfa - de la arta la identitate", "Razboiul intre mit si arta", "JOZEF PI� SUDSKI - om de stat al Poloniei si Europei", "Imagini ale invizibilului", " 'Vila Dr. Nicolae Minovici': RESTITUTIO" si "Pe urmele trecutului. Colectia 'Maria si Dr. George Severeanu' ", precum si expozitia de outdoor de fotografie InstantA au starnit interesul vizitatorilor pana tarziu, in noapte. Expozitiilor deschise la Palatul Sutu, Casa Filipescu-Cesianu, Muzeul Theodor Aman, Muzeul George Severeanu, Muzeul Nicolae Minovici, Muzeul Frederic Storck si Cecilia Cutescu-Storck li s-a adaugat Colectia de Arta Ligia si Pompiliu Macovei.

Aceeasi sursa precizeaza ca, in acest an, Muzeul Victor Babes nu a participat la Noaptea Muzeelor, aflandu-se in proces de restaurare.

"Iubitorii astronomiei au avut ocazia de a vizita la Observatorul Astronomic 'Amiral Vasile Urseanu', noua expozitie permanenta 'Descoperim impreuna Universul: Expozitie de Astronomie' al carei subiect este sistemul solar, care invita la explorarea acestuia, a planetelor, stelelor si galaxiilor, scopul principal al expozitiei fiind ilustrarea locului nostru in Univers", se mai arata in comunicatul de presa.

Sursa citata mai mentionata ca programul Noptii Muzeelor pregatit de Muzeul Municipiului Bucuresti (MMB) a fost unul extrem de variat, la fiecare muzeu si casa memoriala din componenta institutiei au fost organizate diverse evenimente care au imbinat programul muzeal cu cel teatral si muzical, oferind o paleta generoasa a activitatilor astfel incat experienta culturala si istorica a fiecarui vizitator sa ramana una de referinta.

Anul acesta, Muzeul Municipiului Bucuresti a organizat evenimente speciale la toate cele 8 institutii culturale aflate in componenta sa. Pe langa expozitii, vizitatorii au beneficiat de concerte, spectacole de poezie si muzica, statui vivante si re-enactment istoric.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri