Liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, presedinte al Camerei Deputatilor, a anuntat luni organizarea, pe data de 9 iunie, de la ora 20,00, a unui miting "impotriva abuzurilor de mai mult timp" si a incalcarii principiilor statului de drept, potrivit Agerpres.

Decizia a fost luata de Comitetul Executiv National al PSD.

"Ii asteptam pe toti cei care doresc sa traiasca intr-o tara libera (...), intr-o tara in care din cauza unei propagande toxice uriase se pune problema ca o structura nelegitima, obscura, subterana sa paraziteze institutiile statului, sa paraziteze deciziile si sa influenteze intr-un mod ocult decizii importante, sa permita abuzuri, (...) sa permita ca zeci, mii de destine sa fie distruse", a declarat presedintele PSD, la finalul reuniunii CExN al formatiunii.

Potrivit liderului PSD, este "un miting organizat impotriva abuzurilor care se intampla in Romania de mult timp, faptul ca democratia si statul de drept sunt afectate de cativa ani in Romania".

"Facem acest miting pentru a arata ca suntem decisi sa mergem pana la capat", a concluzionat Dragnea.

Intrebat cine se face vinovat, seful PSD a sustinut ca precizarile si nominalizarile le va face la miting, dar este vorba despre "institutiile de forta", care alcatuiesc "statul paralel".

Intrebat cati oameni va aduce PSD la miting, Liviu Dragnea a replicat: "cateva sute de mii".

Sursa foto: Agerpres FOTO / Sorin Blada

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri