Grupul civic Geeks for Democracy a lansat site-ul MitingcuJapca.ro, unde ii incurajeaza pe cetatenii din tara care sunt constransi sa participe la mitingul organizat de PSD sa povesteasca despre aceste abuzuri, scrie G4Media.ro.

Pe site au inceput deja sa apara mesaje, in care oamenii se plang ca au fost amenintati cu demisia, in situatia in care nu participa la mitingul organizat de PSD. De asemenea, altora li se promit favoruri.

„Deja sunt semnale ca anumite persoane din administratia locala fac presiuni pentru a aduce oameni la Bucuresti. Abuzand astfel de pozitia lor publica. Daca ai trecut printr-o astfel de situatie sau stii pe cineva care este supus presiunilor, completeaza formularul”, se arata pe site-ul grupului civic.

„Noi postam toate relatarile asa cum sunt scrise si asumate de oameni. Nu le putem verifica, mai ales ca 90% nu contin date de contact”, a tinut sa precizeze pentru G4Media.ro Catalin Tenita, co-fondatorul Geeks for Democracy.

„Angajatii Primariei Alexandria sunt obligati sa mearga la mitingul din Bucuresti impotriva vointei lor. Oamenii merg de frica, pentru a nu-si pierde locul de munca”, „Victima imi este ruda si este consilier juridic la primaria din Zimnicea. A fost amenintata ca daca nu participa la mitingul de sambata va fi data afara. A primit termeni limita pana azi la 16 sa ofere un raspuns”, „Ni s-a spus ca daca nu participam adio ajutor social. Ni s-a spus ca ne da o masa calda si 50 de lei", „Toti angajatii primariei sunt amenintati cu pierderea locului de munca in caz de neprezentare” - acestea sunt doar cateva dintre zecile de mesaje pe care le puteti citi aici.

Sursa foto: Proteste/ Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri