Bucurestenii care au treaba in centrul Capitalei, sambata seara, vor avea parte de o surpriza neplacuta. Potrivit unui document intern semnat de secretarul general al PSD, Marian Neacsu, statia de metrou Victorei va fi inchisa pe perioada desfasurarii mitingului. De asemenea, IGPR anunta mai multe restrictii de trafic. Later edit: In urma informatiilor vehiculate, Metrorex a anuntat ca statia de metrou Victoriei nu va fi inchisa.

Later edit: Nu se inchide statia Piata Victoriei

Potrivit unui comunicat de presa emis de Metrorex, statia Piata Victoriei nu va fi inchisa. De asemenea, compania anunta ca s-a luat decizia introducerii de trenuri suplimentare, in functie de fluxul de calatori.

"Metrorex informeaza ca, in contextul evenimentelor ce vor avea loc sambata, 09 iunie a.c., statia Piata Victoriei nu va fi inchisa. Societatea noastra este in continua legatura cu reprezentantii institutiilor abilitate in asigurarea ordinii si sigurantei publice. Decizia de inchidere a statiei va fi luata doar la solicitarea acestora, pe perioada limitata, si numai in vederea asigurarii sigurantei calatorilor.

Ca masuri pentru fluidizarea traficului, Metrorex a luat deja decizia suplimentarii personalului de exploatare in vederea introducerii de trenuri suplimentare in circulatie, in functie de fluxul de calatori", se precizeaza in documentul citat.

Amintim ca, potrivit unui document intern semnat de secretarul general al PSD, Marian Neacsu, care a aparut in presa zilele acestea, statia de metrou Victoriei va fi inchisa pe perioada mitingului, "din motive de securitate".

"Deplasarea cu metroul se va putea face pana la statiile de metrou Piata Romana, Aviatorilor, Stefan cel Mare si Gara de Nord (statia de metrou Piata Victoriei fiind inchisa din motive de securitate", se arata in document, scrie Ziare.com.

Cu toate acestea, Metrorex nu a dat, inca, un comunicat oficial.

Restrictii de circulatie pe strazile din apropierea Pietei Victoriei

Cu ocazia unei manifestatii organizate in Piata Victoriei, la data de 09 iunie a.c., in intervalul orar 20:00 – 22:00, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta, in sensul restrictionarii temporare a traficului rutier.

Astfel, vor fi instituite urmatoarele restrictii de circulatie:

- pentru manifestatia publica, din Piata Victoriei, incepand cu ora 14.00, se va restrictiona traficul rutier pe Sos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf pana la Piata Victoriei, respectiv Sos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf pana la Piata Presei Libere (zona central - mediana, gradual, in functie de sosirea participantilor);

- se va restrictiona traficul si pe Str. Paris de la Piata Quito si pana la Piata Victoriei;

- pe Str. Arh. Ion Mincu cu exceptia riveranilor;

- breteaua care leaga Bd. Iancu de Hunedoara de Piata Victoriei;

- breteaua care leaga Sos. Nicolae Titulescu de Piata Victoriei;

- Bd. Lascar Catargiu intre Piata Romana si Piata Victoriei, precum si strazile care acced in acestea;

- Cal. Victoriei intre Piata Victoriei si Bd. Dacia, precum si strazile care acced in acestea;

- Bd. Aviatorilor intre Piata Charles de Gaulle si Piata Victoriei;

Totodata, nu se va permite accesul in Piata Victoriei dinspre Bd. Ion Mihalache, Sos. Nicolae Titulescu, Str. Buzesti.

Rute alternative:

-Cal. Dorobanti – Sos. Stefan cel Mare – Cal. Mosilor – Piata Universitatii;

-Bd. Ion Mihalache – Bd. Maresal Averescu – Bd. Marasti – Piata Montreal – Sos. Bucuresti-Ploiesti.

Brigada Rutiera solicita conducatorilor de autovehicule

* sa foloseasca mijloacele de transport in comun, in special metroul, pentru a evita blocajele de trafic;

* sa nu opreasca ori sa stationeze decat in locurile special amenajate;

* sa isi pastreze calmul si sa nu claxoneze abuziv in cazul in care se afla in zone aglomerate;

* sa respecte semnalele si recomandarile politistilor rutieri care se afla in punctele de deviere;

Pietonii au obligatia sa circule numai pe trotuare, sa traverseze strada prin locurile special amenajate si semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, dupa o temeinica asigurare si sa nu stationeze pe partea carosabila.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri