Politistii au ridicat peste 330 de plante de canabis - 72 de kilograme de masa verde - in urma unor perchezitii efectuate in Bucuresti si judetele limitrofe.

Potrivit unui comunicat de presa al IGPR, politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Teleorman si procurorii DIICOT Teleorman au efectuat miercuri 14 perchezitii in Bucuresti si judetele limitrofe, la locuintele mai multor persoane banuite de trafic de droguri de risc si mare risc, potrivit Agerpres.

"In urma activitatilor desfasurate, au fost ridicate cocaina, canabis si comprimate de ecstasy. De asemenea, la data de 29 mai politistii au descoperit si desfiintat, in judetul Giurgiu, o cultura ilicita de canabis, ingrijita de cei in cauza. In aceeasi zi, patru persoane au fost depistate in trafic, pe DN 5, in localitatea Jilava, in timp ce se deplasau cu doua autoutilitare, iar in urma controlului efectuat politistii au descoperit 332 de plante de canabis, reprezentand peste 72 de kilograme de masa verde recoltata. Totodata, in autovehicule s-au descoperit o instalatie de cultivare indoor a plantelor si 19.650 de lei. Cele patru persoane, cu varste intre 45 - 51 ani, care se aflau in cele 2 autoutilitare au fost conduse de politisti la sediul DIICOT, trei dintre acestea fiind arestate preventiv pentru constituirea unui grup infractional organizat si trafic de droguri de risc. In cauza, 12 persoane sunt cercetate sub aspectul savarsirii infractiunilor de constituirea unui grup infractional organizat, trafic de droguri de risc si de mare risc, precum si introducerea in tara de droguri de risc", se arata in comunicatul citat.

Aceste activitati s-au desfasurat cu sprijinul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti, Brigazii Rutiere Bucuresti, Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Maramures, Inspectoratului de Politie Judetean Teleorman si Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri