Hidrologii au instituit, duminica, Cod portocaliu de inundatii pe rauri din 9 judete pana luni dupa-amiaza la ora 16:00 si Cod galben pe rauri din 11 judete pana marti dupa-amiaza, scrie Agerpres.

Potrivit avertizarii Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor, Codul portocaliu va afecta, in intervalul 1 iulie, ora 12:00 - 2 iulie, ora 16:00, raurile din bazinele hidrografice: Olt - bazin superior amonte S.H. Hoghiz, (judetele Harghita, Covasna si Brasov), Siret - sector aval S.H. Lespezi (judetele Neamt, Bacau, Vrancea si Galati), Jijia (judetele Botosani si Iasi), Prut - sector amonte Ac. Stanca Costesti, (judetul Botosani).

De asemenea, pana marti la ora 16:00, a fost emis un Cod galben de inundatii pe raurile din bazinele hidrografice: Olt - bazin superior si mijlociu (judetele Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu), Siret - sector aval confluenta cu raul Suceava (judetele Suceava, Botosani, Iasi, Neamt, Bacau, Vrancea si Galati), Prut - sector amonte Ac. Stanca Costesti, Jijia, Prut - afluentii aferenti sectorului amonte confluenta Jijia (judetele Botosani si Iasi).

Sursa foto: Shutterstock / Scherbinator

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri