Postul european de televiziunea Euronews l-a ironizat intr-un articol postat pe internet pe fostul vicepremier al Romaniei, Gabriel Oprea, pentru fotografia trucata in care apare dand mana cu Barack Obama. Fotografia a fost postata ieri dupa-amiaza pe contul de Facebook al lui Oprea, scrie Digi24.

"Cunoscut pentru ca si-a plagiat si teza de doctorat"

„Fostul vice-premier al Romaniei a trucat o strangere de mana care nu a fost surprinsa de camerele de fotografiat”, scrie Euronews, care adauga si ca Oprea, „general in rezerva, este cunoscut si pentru ca si-a plagiat teza de doctorat”.

Euronews adauga si un detaliu amuzant. In poza trucata, Gabriel Oprea pare mai slab decat in realitate. Redactorii postului european de televiziune l-au contactat pe Facebook pe fostul vicepremier, care le-a spus ca fotografia i-a fost data, insa nu a dezvaluit cine este persoana de la care a primit imaginile.

De altfel, acesta este reactia postata de Oprea si pe contul personal de Facebook.

"Referitor la fotografia cu presedintele Obama: Nu sunt fotograf, nu fac fotografii, nu le prelucrez si nici nu ma pricep sa le falsific! Am primit-o si eu. Fotografia am pastrat-o in arhiva personala asa cum am primit-o atunci, dupa eveniment, de la echipa de atunci.
Adevarul este unul singur: in 2011 am fost la Casa Alba, in delegatia oficiala. Presedintele Obama a intins mâna presedintelui Basescu, mie si ministrului Aurescu", s scris Gabriel Oprea pe contul personal.

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, l-a taxat la randul lui pentru imaginea trucata in Photoshop, tot printr-o postare pe Facebook.

"Vai de capul tau amaratule.
Profesorul doctor, general, Gabriel Oprea, chiar a ajuns tare rau si jos daca pentru imagine (fara acoperire) falsifica fotografiile de la intalnirea mea cu Barak Obama.
Inteleg ca falsul este semnalul relansarii sale in politica, dar pare ca falsul a fost si semnul sub care si-a construit toata viata marele profesor indrumator de doctorate.
Altfel, eu ii doresc sanatate.
Vai de capul tau amaratule !", a fost mesajul transmis de fostul presedinte al Romaniei.

De asemenea, fotografia trucata a starnit numeroare reactii si pe internet, unde utilizatorii si-au testat creativitatea si indemanarea in Photoshop.

]

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri