Suna ca un advertorial pentru celebrul lant de magazine Lidl, insa nu e deloc asa. O asistenta medicala din Marea Britanie si-a dat demisia din sistemul medical de stat si a optat sa aranjeze marfa in rafturile unui supermarket Lidl, situat in apropierea casei.

Femeia, care a vrut sa ramana sub protectia anonimatului, a povestit pentru London Economic, motivele pentru care a ales sa faca acesta schimbare majora in cariera ei. Acum, dupa ce s-a angajat la Lidl, este mult mai relaxata si reuseste sa economiseasca mai multi bani.

"Inca de cand eram mica, voiam sa fiu asistenta medicala si sa ajut cat mai multi oameni. Am intrat in sistemul medical imediat dupa ce am terminat scoala. Stiam ca nu este cea mai bine platita meserie din lume, dar m-am gandit ca merita acest compromis. Din pacate, am ajuns intr-un punct maxim de stres si n-am mai putut continua. Inainte sa fac acest pas, multi din colegii mei au parasit sistemul medical din Anglia pentru a lucra in mediul privat. Lipsa fortei de munca mi-a ingreunat treaba si nu mai reuseam sa fac fata. Nu aveam posibilitatea sa-mi iau zile libere, iar salariul nu-mi ajungea. Toate lucrurile pe care i le-am cumparat fiicei mele au fost de la second hand, chiar si uniforma ei scolara", povesteste asistenta medicala.

Lidl

sursa foto: Pinterest

La spital platea taxa de parcare, acum are 10% discount la Lidl

Dupa ce a parasit spitalul a aflat ca in apropierea casei sale a fost deschis un supermarket Lidl. A aplicat pentru job si a fost angajata la scurt timp.

"La capatul strazii unde locuiesc tocmai ce a fost deschis un magazin Lidl. Am aplicat si am obtinut jobul. Nu mai sunt nevoita sa conduc pana la locul de munca. La spital plateam in fiecare zi o taxa pentru parcare. Cel mai bun lucru acum este mediul de lucru. Orele pe care le petrec la munca trec mult mai repede. Salariul este apropiat de nivelui celui pe care il primeam la spital, insa am 10 % discount la cumparaturi, ceea ce ma ajuta sa economisesc mai multi bani asa. De asemenea, mi-am vandut masina si din nou am economisit bani. Acum imi este mult mai bine si am redus considerabil stresul"

Beneficiile oferite de Lidl in Marea Britanie, exact cum apar pe site-urile de recrutare:

  • Salarii de top si alocatii suplimentare
  • Minimum 30 de zile de concediu pe an
  • Contributii la pensia privata
  • 10 % discount in mazaginele Lidl din Marea Britanie
  • Acces la diferite reduceri (vacante, produse pentru casa, activitati de agrement si multe altele)
  • Training complet oferit de un angajat cu experienta
  • Oportunitati de avansare
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri