Mult anuntatul protest al diasporei programat pentru data de 10 august nu a primit avizul Primariei Capitalei, potrivit unei postari pe pagina de Facebook "Iesiti In Strada Daca Va Pasa".

"Dupa lungi insistente, in sfarsit am primit un raspuns referitor la cererea facuta catre Primaria Capitalei in vederea aprobarii desfasurarii protestului din 10 august din Piata Victoriei.

Astfel, comisia de avizare a cererilor primite in baza Legii 60/1991 a considerat ca prin derularea protestului s-ar incalca prevederile Articolului 2 din aceasta lege, motiv pentru care cererea noastra nu poate fi solutionata favorabil", se arata pe pagina de Facebook Iesiti In Strada Daca Va Pasa, scrie Ziare.com.

In consecinta, organizatorii manifestatiei vor sa afle pozitia comisiei fata de mitingul PSD organizat pe 9 iunie in Piata Victoriei din Capitala.

"Am dori sa-i intrebam pe distinsii conducatori de neam si tara daca ne pot prezenta pozitia acestei comisii referitor la protestul organizat de catre PSD in data de 9 iunie 2018. Oare dansii de ce nu intrau sub incidenta aceluiasi articol din lege?

Oricum, nu ne plangem de mila, stim clar ce avem de facut, am invatat de la niste oameni faini cum se obtine o autorizatie pentru o astfel de manifestatie inca din anul 1989", se mai arata pe pagina de Facebook.

Iata ce spune articolul 2 din Legea 60/1991:

"Adunarile publice trebuie sa se desfasoare in mod pasnic si civilizat, cu protectia participantilor si a mediului ambiant, fara sa stinjeneasca folosirea normala a drumurilor publice, a transportului in comun, cu exceptia celor autorizate, functionarea institutiilor publice sau private, a celor de invatamint, cultura si sanatate, a unitatilor economice ori sa degenereze in actiuni turbulente de natura a pune in primejdie ordinea si linistea publica, siguranta persoanelor, integritatea corporala, viata sau bunurile acestora ori ale domeniului public".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri