Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a aprobat mitingul din 10 august, organizat de romani din strainatate, la care sunt anuntate sa participe circa un milion de persoane, potrivit unui comunicat al Primariei Capitalei.

Decizia a fost luata dupa o intalnire cu reprezentanti ai Prefecturii Capitalei, Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, Brigazii de Politie Rutiera, Politiei Locale, Jandarmeriei, S.R.I., R.A.T.B., Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, potrivit Digi24.

„Asa cum am afirmat in repetate randuri, nu avem nici cea mai mica intentie de a obstructiona manifestarile publice, singurele lucruri care ne preocupa fiind respectarea legii si garantarea sigurantei atat pentru participantii la miting, cat si pentru cei care doar tranziteaza zona. Transmitem organizatorului Protocolul aferent acestei manifestari si suntem pregatiti sa asiguram, in limita competentelor noastre legale, buna desfasurare a acesteia”, a spus Firea, citata in comunicatul Primariei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
De ce sunt bolarzii ascutiti? Primarie: Nu sunt, sunt "tesiti"!