Mihai George Ciobanu, un roman plecat in Belgia, a publicat pe Facebook, doua fotografii cu mesajul "Venim acasa, draga Romanie". In imagini apare familia acestuia, dar si o masina inmatriculata cu numarul "JOS PSD".

Mihai George Ciobanu a publicat pe pagina personala de Facebook doua imagini in care apare alaturi de sotia si copilul sau. In imagini mai apare si autoturismul familiei, inmatriculat cu numarul "JOS PSD". Fotografiile publicate sunt insotite de mesajul "Venim acasa, draga Romanie".

Postarea este insotita de aprecierile utilizatorilor, precum: "Bravo", "Drum bun", "O sa te vedem si pe tine la stiri", "Cica astia fac dosare penale daca nu le convin placutele", comentarii care fac referire la scandalul in care este implicat soferul unei masini cu numarul de inmatriculare "M..E PSD".

In jurul orei 05.50, Politia Rutiera Bucuresti i-a ridicat placutele de inmatriculare si i-a retinut permisul de conducere lui Razvan Stefanescu, posesorul masinii inmatriculate in Suedia cu numarul „M..E PSD”. Politia i-a deschis, de asemenea, dosar penal.

Politia Rutiera transmitea, intr-un comunicat de presa, ca ”autoritatile suedeze (Biroul Interpol Stockholm)” au trimis o informare in care arata ca ”numarul de inmatriculare in cauza este valabil doar pe teritoriul national al Suediei”.

Ulterior, Ambasada Suediei la Bucuresti a explicat ca placutele personalizate de masina sunt valabile si in interiorul, si in exteriorul granitelor Suediei, dar tarile de destinatie decid caror vehicule le este permis sa circule.

”Dupa contactarea, in aceasta dimineata, a autoritatii responsabile, Agentia Suedeza pentru Transport, vrem sa facem urmatoarele clarificari:
- Potrivit Agentiei Suedeze pentru Transport, placutele personalizate de masina sunt valabile si in interiorul, si in exteriorul granitelor Suediei
- Detinatorii numerelor de masina personalizate ar trebui sa aiba si numerele originale, pentru a putea sa le schimbe daca tara in care ajunge nu accepta numarul personalizat
- Tarile de destinatie decide caror vehicule le este permis sa circule. Autoritatile suedeze nu pot influenta tarile de destinatie in privinta vehiculelor carora le este permis sa circule”, se arata in mesajul transmis de reprezentanta diplomatica, citat de Hotnews.ro.

Sursa foto: Facebook Mihai George Ciobanu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri