Imaginea Politiei Romane este puternic afectata de scandalul numerelor anti-PSD. Aproximativ 30.000 de romanii au acordat calificativ o stea paginii oficiale de Facebook a Politiei Romane. Citeste in continuare toate titlurile importante de astazi.

Politia si-a dat doctoratul in necunoasterea legilor ca sa „aresteze“ placutele anti-PSD. Balbe in cascada ale Politiei pentru a justifica „arestarea“ numerelor de inmatriculare anti-PSD. Dupa ce au invocat o prevedere abrogata a unei conventii internationale, sefii Politiei au pretins ca „aceste aspecte se vor stabili cu exactitate si certitudine in cursul anchetei“. Politia Romana nu a reusit nici marti sa dea o explicatie plauzibila pentru suspendarea permisului de conducere al lui Razvan Stefanescu – care si-a inmatriculat masina in Suedia cu numere anti-PSD – in conditiile in care potrivit legii nu avea niciun motiv sa recurga la asemenea masuri, scrie Adevarul.

Politia Romana, afectata in mediul online dupa scandalul numerelor anti-PSD

Politia Romana, 1.2 rating pe Facebook. Unii utilizator se plang ca le-au fost blocate conturile. Pagina de Facebook a Politiei Romane are de suferit dupa scandalul soferului cu numere anti-PSD. Rating-ul a ajuns la 1.2 stele, iar unii utilizatori care au acordat o stea sustin ca, ulterior, s-au trezit cu conturile blocate, informeaza stirileprotv.ro. In trei zile, au fost inregistrate peste 30.000 de rating-uri de o stea, iar media acum este de 1.2 stele.

Purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere: "Pentru toti cei care jigniti Politia, data viitoare cand aveti probleme sa apelati la vecini, la popi". Brigada Rutiera precizeaza ca mesajul postat pe pagina Politiei Romane de purtatorul de cuvant al institutiei, Ovidiu Munteanu este o opinie personala.

„Cu privire la mesajul postat pe pagina de socializare a Politiei Romane de catre colegul nostru Ovidiu Munteanu, va aducem la cunostinta faptul ca Brigada Rutiera nu achieseaza la cele transmise, mesajul fiind unul strict personal. Brigada Rutiera va asigura ca este si va ramane in slujba cetateanului, indiferent de situatie”, au precizat reprezentantii Brigazii Rutiere, conform Hotnews.

Procurorul General al Romaniei, in vizorul ministrului Justitiei! Trimitere directa la REVOCARE: „La oricare dintre noi vine o vreme...” Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat marti despre procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, ca il cunoaste de multa vreme si ca, la un moment dat, „a avut pozitii, care nu au fost pe frecventa legii in vigoare”. Intr-un interviu, ministrul Justitiei a mai punctat ca "la fiecare dintre noi vine o vreme a evaluarii", potrivit Evenimentului Zilei.

Mihai Fifor, despre gafa de marti: „Niciodata nu as putea afirma ca la baza de la Deveselu exista rachete balistice” Ministrul apararii a declarat astazi ca a fost vorba de o eroare de interpretare si nu ar fi afirmat ca la baza de la Deveselu se afla rachete balistice.

„Niciodata nu cred ca cineva ar putea afirma ca la Deveselu avem rachete balistie. Aseara am spus ca avem baza de la Deveselu, care se ocupa de rachetele balistice, in niciun caz ca la Deveselu avem avem rachete. E putin probabil ca eu sa nu stiu ce adapostim la Deveselu, sa nu stiu ca acolo sunt rachetele interceptoare si in ce mod functioneaza scutul de la Deveselu. A fost doar o greseala de intelegere, de comunicare in cel mai rau caz, dar in niciun caz nu as putea vreodata afirma ca la Deveselu avem rachete balistice”, a declarat Mihai Fifor la Digi 24.

Sursa foto: Facebook / Politia Romana

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri