Luni dimineata a avut loc un protest spontan la Spitalul Universitar din Bucuresti. Angajatii spitalului acuza conditiile inumane. Viorica Dancila a plecat in concediu, iar Premierul si-a delegat atributiile vicepremierului Stanescu. Citeste mai departe cele mai importante titluri din presa de astazi, 6 august.

Se cauta un tap ispasitor in cazul placutelor anti-PSD? Cazul soferului cu numere de inmatriculare anti-PSD se apropie de un final care s-ar putea dovedi unul nefericit pentru politistii care au actionat efectiv „in teren“ si au ridicat placutele masinii inregistrate in Suedia. Asta pentru ca inspectorul general al Politiei Romane a dispus declansarea unor verificari, la finalul carora „vor fi luate masurile legale care se impun si vor fi aduse, de indata, la cunostinta opiniei publice“, conform Adevarul.

Protest la Spitalul Universitar din Capitala. Mai multi angajati ai Spitalului Universitar din Bucuresti au iesit sa protesteze, luni dimineata, dupa ce conducerea a pus salariatii sa aleaga intre voucherele de vacanta si sporuri. Oamenii spun insa ca sunt nemultumiti si de conditiile in care sunt nevoiti sa lucreze.

„Nemultumirile principale sunt urmatorele: lipsa personalului, conditiile inumane in care lucram, atat cei din blocul operator, cat si colegii de pe sectie, lipsa materialelor, chiar daca se spune, conducerea spune ca aveti, aveti, aveti, nu avem! Tot spitalul pica pe noi, efectiv. (Reporter: Care sunt riscurile pentru pacienti?) Riscurile pentru pacienti... infectiile asociate actului medical. Cumpara medicii, fac cheta sa cumpere o galeata de Vinarom, instalatorii cumpara ce pot cum pot. Avem toalete in saloane unde se trage apa cu sarma, becurile sunt cumparate de noi, salariatii”, a declarat Mariana Luceanu, asistent anestezist la Spitalul Universitar, conform Digi 24.

Viorica Dancila a plecat luni in concediu

Viorica Dancila a plecat azi in concediu, timp de o saptamana. Premierul si-a delegat atributiile vicepremierului Stanescu. In urma acestei decizii, presedintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala. Conform unei decizii a premierului publicata marti in Monitorul Oficial, vicepremierul Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, va exercita in perioada 6-13 august atributiile de prim-ministru privind conducerea operativa a Guvernului, relateaza news.ro.

1 student din 3 renunta la facultate pentru ca a ales gresit. Potrivit unui studiu realizat de “Alianta Nationala a Studentilor din Romania″, in care au fost analizate 25 de universitati de stat, din cele 49, media de abandon este de 36%. Cifra ne situeaza printre tarile codase din Uniune la capitolul educatie. Fenomenul ar putea fi stopat, daca ar exista si la noi consilieri de cariera in licee, care sa ii indrume pe elevi. Tocmai de aceea, multe universitati organizeaza asa zisele scoli de vara, potrivit stirileprotv.ro

Prima inchisoare din Romania la ­standarde europene se construieste in judetul Buzau. Terenul alocat viitoarei inchisori are suprafata totala de 15 hectare pe care se afla 17 cladiri. Ele au fost utilizate de unitatile militare 1635, 1661 si 1698, care s-au desfiintat in anul 2006, iar fostele cazarmi au fost ulterior transferate de la Ministerul Apararii Nationale la Ministerul Justitiei. Pentru transferarea acestor obiective catre Ministerul Justitiei, demersurile au inceput inca din anul 2007, potrivit Romania Libera.

Armin van Buuren a mixat peste 7 ore, in ultima zi de de Untold. ”Iubesc tara asta!” Publicul neobosit nu s-a lasat dus acasa atata timp cat DJ-ul indragostit de Romania, Armin van Buuren, a facut spectacol pe scena, asa cum ne-a obisnuit deja. Olandezul a mixat pe scena festivalului mai mult de 7 pre, pana dupa ora 9:00.

“Ma simt minunat sa fiu din nou aici, iubesc tara asta, imi place ca pot sa imi prezint muzica in felul meu. Toata lumea ma intreaba cat de mult voi fi pe scena? Si ca se pariaza pe asta. Nu lungesc doar de dragul de a lungi, depinde daca atmosfera e buna si multimea e incantata", a declarat Armin van Buuren, conform stirileprotv.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri