Procurorii militari au inregistrat, pana in prezent, 63 de plangeri depuse de catre protestatari impotriva jandarmilor, care sunt acuzati ar fi intervenit abuziv la protestul din 10 august, potrivit reprezentantilor Parchetului Militar, citati de Mediafax.

Printre persoanele care au avut nevoie de ingrijiri medicale se numara si doi jandarmi, care sunt, in prezent, spitalizati, dar care vor fi externati marti.

Jandarmeria Romana a precizat ca 12 jandarmi se afla, marti dimineata, la Institutul medico-legal, pentru a cere eliberarea unui certificat medico-legal, dupa ce au fost raniti la protestul care a avut loc vineri.

Mai multi protestatari au reclamat modul in care au intervenit fortele de ordine la protestul din 10 august, cand au fost ranite peste 400 de persoane.

Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a anunta ca procurorii militari s-au sesizat din oficiu si au deschis dosar penal cu privire la interventia in forta a jandarmilor in timpul protestului de vineri seara din Capitala.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri