Un barbat a fost retinut de politisti pentru 24 de ore, dupa ce a aruncat un cocktail Molotov in curtea sediului PSD Vrancea, din municipiul Focsani, a informat marti IPJ Vrancea, noteaza Agerpres.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean, luni in jurul orei 22.00 politistii focsaneni au fost sesizati prin apel la 112 cu privire la faptul ca o persoana necunoscuta ar fi aruncat cu o sticla ce continea o substanta inflamabila imbibata intr-un material textil, in curtea sediul unei formatiuni politice.

"In urma verificarilor efectuate, a fost identificat un barbat, de 45 de ani, banuit de savarsirea faptei. Cel in cauza a fost condus la sediul Politiei Municipiului Focsani pentru a fi audiat, iar fata de acesta a fost luata masura retinerii pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore. Cercetarile continua sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Vrancea, in cauza fiind intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la distrugere", a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Vrancea, Paula Enache.

Cercetarile in acest caz continua sub coordonarea parchetului de pe langa Tribunalul Vrancea, in cauza fiind intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de tentativa la distrugere.

Sursa foto: Facebook PSD

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri