Piata Victoriei va fi din nou plina. Un protest este anuntat pentru vineri seara, ora 22:45, la o saptamana de la manifestatiile din 10 august care au fost marcate de interventia violenta a Jandarmeriei, peste 450 de oameni avand nevoie de ingrijiri medicale. Manifestatia va avea loc sub deviza ”Democratia moare in gaze si bastoane!”.

”Ne intalnim la ora 22:45 pentru a putea comemora in tacere momentul cand a inceput represiunea impotriva manifestantilor. Este nevoie sa fim cel putin 452 de persoane care sa purtam masti (chirurgicale sau pentru zugravit) si sa reamintim lumii ca democratia moare in Romania in gaze si bastoane”, scriu organizatorii evenimentului, pe Facebook.

Evenimentul este organizat de Rezistenta, Initiativa Romania, Abuzurile Jandarmeriei si Stafeta Steagului Uniunii Europene.

”Noi, cei 452 care ii vom reprezenta pe victimele asaltului din 10 august, alaturi de toti cei care vor veni in Piata Victoriei, vom protesta atat impotriva celor care au comandat violentele din acea noapte cat si impotriva reprezentantilor de varf ai coalitiei toxice PSD-ALDE, adevaratii coordonatori ai abuzurilor din acea noapte si ai batjocoririi democratiei din tara noastra”, mai spun organizatorii.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri