Prognoza meteo pentru ziua de miercuri 29 august se anunta calduroasa cu vreme frumoasa in toata tara. Spre seara se vor semnala ploi cu descarcari electrice in anumite zone.

Miercuri vremea va fi frumoasa in toata tara, doar cu totul izolat la munte in cursul dupa-amiezii urmand sa se semnaleze cateva averse slabe de ploaie insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla moderat in sud-est si mai mult slab in restul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 23 si 28 de grade in Transilvania si Maramures, 26-31 de grade in Banat si Crisana, 29-34 de grade in Oltenia, Muntenia si Dobrogea (cu cele mai ridicate valori asteptate a se inregistra in Lunca Dunarii) si 24-29 de grade in Moldova.

Cum va fi vremea in Capitala

In Capitala vor fi 32 de grade ziua si 19 noaptea.

Iata maximele prognozate in alte orase din tara:

Brasov: 25 grade
Constanta: 31 grade
Suceava: 24 grade
Baia Mare: 27 grade
Cluj-Napoca: 27 grade
Pitesti: 28 grade
Sibiu: 26 grade
Iasi: 27 grade
Galati: 31 grade
Arad: 29 grade
Ploiesti: 28 grade
Timisoara: 29 grade
Craiova: 30 grade
Drobeta-Turnu Severin: 31 grade
Giurgiu: 30 grade.

Sursa foto: Maria Savenko/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri