Zeci de romani s-au adunat la Madrid in fata Ambasadei Romaniei in Spania pentru a o intampina pe Viorica Dancila. Acestia au venit cu mai multe pancarte cu mesaje, printre care "Bine ai venit la Pristina, Veorico!", "Viorica, corupta sin verguenza (Viorica, corupta fara rusine) ".

Oamenii s-au adunat in fata Ambasadei Romaniei de la Madrid. Unul dintre participanti a declarat ca reprezentantii ambasadei au facut reclamatie ca nu au autorizatie, asa ca acestia s-au impartit in mai multe grupuri. Protestatarii au anuntat ca vor merge si in locurile in care Dancila are programate intalniri cu premierul spaniol, Pedro Sanchez, si cu regele Felipe al VI-lea al Spaniei, scrie Ziare.com.

Dancila se va intalni la ora 13:00 cu Pedro Sanchez, la Palatul Moncloa si la ora 17:00 cu regele Felipe al VI-lea al Spaniei, la Palatul Zarzuela.

Sursa foto: Diaspora Europeana/ Facebook

Sursa foto: Facebook/Diaspora Europeana

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri