Liviu Dragnea a fost ironizat pe Facebook dupa ce a laudat votul privind familia traditionala. Politistii locali din sectorul 3 au incatusat si lovit un copil pentru ca a pescuit in lacul IOR. Citeste mai departe principalele titluri din presa de azi, 12 septembrie.

Dragnea lauda votul privind familia traditionala. Liderul PSD, ironizat pe Facebook: „Tu si Irinuca va incadrati la familia traditionala?“ Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a laudat pe colegii senatori care au votat proiectul pentru modificarea Constitutiei astfel incat „familia se bazeaza pe casatoria liber consimtita intre barbat si femeie“. Dupa ce a anuntat ca va merge sa voteze la referendum, Dragnea a fost ironizat de numerosi internauti pe Facebook, fiind intrebat daca el si partenera s-ar incadra in categoria familiei traditionale, scrie adevarul.ro.

Politistii locali din Sectorul 3 lovesc cu pumnul si ii pun catusele unui copil pentru ca a pescuit in lacul IOR. Mai multi politisti locali din Sectorul 3 al Capitalei au fost filmati cum il lovesc cu pumnul pe un copil pentru ca ar fi prins cativa pesti din lacul IOR. Filmarea a fost postata pe Facebook de jurnalistul Radu Ciorniciuc, care povesteste ca, ulterior, copilul a fost legat cu catusele de un cos de gunoi.Azi, Rica si Vali – doi dintre copiii din Delta – au fost batuti si legati cu catusele de un cos de gunoi de catre Politia Locala Sector 3 pentru ca au prins patru pesti in parcul IOR, conform g4media.ro

Tudorel Toader paseaza amnistia si gratierea la Parlament: La ministerul Justitiei nu exista un astfel de proiect. Suntem in an centenar, legiuitorul poate fi generos / Indiferent de avizul CSM, voi continua procedurile numirii Adinei Florea. Tudorel Toader a declarat marti seara, la Antena 3, ca la ministerul Justitiei nu exista un proiect de ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea „nici in discutie, nici in dezbatere, elaborare sau avizare”. „La ministerul Justitiei nu exista nici in discutie, nici in dezbatere, elaborare, avizare un proiect de act normativ pe OUG referitor la amnistie si gratiere”, a spus Toader, la o intrebare formulata de Mihai Gadea, relateaza Hotnews.ro.

Teodorovici, mesaj pentru fermieri: ”Atentie, tineti-va orataniile in curte”. Eugen Teodorovici a declarat, marti seara, ca despagubirile in cazul unor situatii precum pesta porcina africana se vor acorda numai daca “porcul se tine in ograda”

“Porcul se tine in ograda. Il tii in afara ograzii, ai un risc. Pe viitor, poate la 1 ianuarie (2019 - n. r.), noi o spunem clar ca si Guvern, vom mai despagubi cand mai apar astfel de situatii neplacute strict ce se conformeaza prevederilor legale. In afara Romaniei, in alte state, nu exista porci in afara curtilor. Atentie, tineti-va orataniile in curte!”, a afirmat Eugen Teodorovici, la TVR1.

Caile Ferate ale Rusinii. Cum isi bate joc CFR-ul de calatori. Dupa ce a stabilit referinta europeana la intarzieri ale trenurilor - 8,6 ani intr-unul singur, CFR Calatori a reusit in trei zile trei recorduri: sa trimita pe litoral pentru a prelua sutele de turisti care isi cumparasera bilete trenuri fara vagoane, sa aiba trenuri care nu opresc in statiile programate, sau sa stationeze ore in sir sub explicatia "de vina e natura".

Daca pana de curand problema romanilor cu CFR-ul era ca trenurile aveau intarzieri, acum Compania Nationala de Cai Ferate pare sa treaca la un alt nivel in batjocura pentru pasagerii platitori. In doar cateva zile, mii de calatori au trait experiente noi: in timp ce la Barlad pasagerii au fost lasati in gara de un mecanic care a uitat sa opreasca trenul desi avea statie programata, la Eforie Nord turistii nu au avut loc in trenul pentru care aveau bilete cumparate deoarece acesta era format dintr-un singur vagon si el plin cu pasageri care veneau din sudul litoralului, informeaza Adevarul.

China participa cu 30 de aparate de zbor la exercitiile militare rusesti Vostok-2018, cele mai mari din istoria moderna a Rusiei. Sase avioane si 24 de elicoptere ale fortelor aeriene chineze vor participa la exercitiile militare Vostok-2018, desfasurate in perioada 1 septembrie - 17 septembrie, in Siberia orientala si in Extremul Orient rus - informeaza, marti, Ministerul Apararii de la Moscova, potrivit rador, care citeaza gazeta.ru. Pregatirile pentru cele mai ample exercitii militare ale Rusiei de la incheierea Razboiul Rece si pana in prezent continua in Siberia Orientala. La cei 300 de mii de militari care vor participa la manevrele militare "Vostok-2018" se vor alatura si 3200 de soldati din China, precum si numeroase vehicule blindate. Si Mongolia trimite militari la aceste exercitii, potrivit Gazeta.ru.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri