Duminica, 15 septembrie, reprezentanti ai magistratilor din toata tara se vor strange in fata Curtii de Apel Bucuresti pentru a protesta impotriva mai multor masuri luate de catre coalitia de guvernare PSD-ALDE.

”Duminica, de la ora 17.30, reprezentanti ai magistratilor din toata tara vor protesta in fata Curtii de Apel Bucuresti”, anunta judecatorul Cristi Danilet pe pagina de Facebook.

Danilet a explicat, pentru G4media.ro, care sunt motivele care-i determina pe judecatori si procurori sa iasa in strada: modificarile la legile justitie si la codurile penale, prelungirea mandatelor Inspectiei Judiciare prin Ordonanta de Urgenta, ignorarea si ridiculizarea Comisiei de la Venetia dar si evaluarea procurorului general, Augustin Lazar de catre ministrul justitiei, Tudorel Toader.

Judecatorul Cristi Danilet afirma ca nu exista un organizator al actiunii de protest anuntata pentru duminica. ”E o decizie luata in urma unei largi consultari pe un grup de discutii electronic”, a declarat judecatorul Cristi Danilet.

Sursa foto: shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri