Un reporter american s-a pus intr-o situatie stanjenitoare atunci cand a incercat sa exagereze puterea cu care sufla vantul, in timp ce transmitea in direct dintr-o localitate afectata de Uraganul Florence.

In imaginile care s-au viralizat pe internet, barbatul face „eforturi” pentru a nu fi luat pe sus de vant sau trantit la pamant, in timp ce vorbeste despre cat de grava este situatia in Carolina de Nord, noteaza Digi 24.

„Vantul bate cu aproape 100 de km/ora, vedem multe bucati de acoperis care au fost smulse de vant. Acesta a devenit un uragan mortal, dupa ce au murit doi oameni”, spune reporterul Mike Seidel.

Insa in timpul discursului acestuia, se vede cum prin spatele sau oamenii se plimba cu calm, fara sa para foarte deranjati de vant. Clipul a strans aproape un milion de vizualizari pe Facebook, in doar cateva ore.

Purtatorul de cuvant al Weather Channel a incercat sa ii ia apararea reporterului acuzat ca dramatizeaza situatia: „Este important de notat faptul ca pietonii care se vad pe fundal merg pe asfalt, in timp ce Mike incearca sa isi mentina echilibrul pe iarba uda, dupa ce fusese live pana la ora 1 dimineata si era deja epuizat”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri