Primele autobuze de transport in comun din cele 400 comandate de Primaria Capitalei au ajuns la autobaza Obregia din Bucuresti, scrie Digi24. Conform Gabrielei Firea, pana la sfarsitul acestui an vor fi aduse primele 100 de autobuze, iar pana la sfarsitul anului 2019 vor ajunge in parcul STB (Societatea de Transport Bucuresti, vechea RATB) si celelalte 300.

Valoarea toala a contractului este 100 de milioane de euro.

Autobuzele au motoare cu norma de poluare Euro 6 si vor avea o garantie de opt ani. In acest interval manopera completa, inclusiv reviziile, intra in sarcina furnizorului, iar in primii patru ani mijloacele de transport in comun vor avea o garantie extinsa, adica inclusiv in ceea priveste consumabilele de exploatare (uleiuri, filtre, manopera de revizie tehnica, intretinere).

Sursa foto: Digi24

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri