Trupa Holograf a incercat sa doneze 11.000 de euro asociatiei ”Daruieste viata”, insa a fost refuzata din cauza scandalului in care este implicat solistul Dan BItman. Citeste in continuare principalele titluri din presa de astazi, 21 septembrie.

Asociatia "Daruieste viata" refuza o donatie de 11.000 de euro de la Holograf. Asociatia "Daruieste viata", care construieste primul spital de Oncologie si Radioterapie Pediatica din Romania, refuza o donatie de 11.000 de euro pe care trupa Holograf a anuntat-o joi seara, in scopul sustinerii acestui proiect. "Suntem deschisi la a primi sustinerea trupei Holograf in viitor (chiar daca nu s-a intamplat in trecut), dar nu intr-un asemenea context", este mesajul ONG-ului.Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a devenit tinta criticilor, dupa ce a participat la evenimentul organizat de primarul sectorului 5, Daniel Florea, pentru a celebra „50 de ani de Sector 5”. Cantaretul a prezentat evenimentul, insa discursul sau inainte de a-l invita pe scena pe Florea a starnit furie atat printre participanti, cat si in mediul online, conform digi24.ro

Sefii Jandarmeriei au fost chemati vineri la Parchetul general in calitate de suspecti dupa reprimarea violenta a mitingului din 10 august. Patru sefi din Jandarmeria Romana au fost citati vineri la Parchetul General pentru a fi audiati in calitate de suspecti in dosarul reprimarii violente a mitingului din 10 august, au declarat surse judiciare pentru G4Media.ro. Acestia sunt seful jandarmeriei, Ionut Sindile, prim-adjunctul sau, Sebastian Cucos, seful Jandarmeriei Bucuresti, Laurentiu Cazan, si seful Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei, Catalin Paraschiv. Cei patru sunt cercetati de procurori pentru savarsirea infractiunilor de complicitate la abuz in serviciu si complicitate la participatie improprie la purtare abuziva, cofnorm g4media.ro

Ziua decisiva pentru Dragnea. PSD a ajuns la un pas de ruptura: ce arme etaleaza cele doua tabere. Cum se impart baronii. In cazul in care Liviu Dragnea va ramane la sefia partidului si dupa Comitetul Executiv de vineri, tabara revoltatilor din PSD ar putea migra catre partidul lui Victor Ponta. Si chiar daca PSD nu se va rupe formal, majoritatea parlamentara va deveni extrem de subreda, in conditiile in care zeci de senatori si deputati PSD sustin schimbarea, potrivit Adevarul.

Un deputat si-a dat demisia, dupa ce s-a aflat ca a facut inchisoare: „Sunt rusinat si ruinat emotional”. Deputatul PMP Doru Coliu a anuntat ca demisioneaza din toate functiile pe care le detine in partid, dupa ce presa a dezvaluit ca ar fi ascuns faptul ca in tinerete a avut o condamnare cu inchisoarea, relateaza News.ro. Parlamentarul recunoaste "rusinat si ruinat emotional" ca in urma cu douazeci de ani,Ia fost antrenat intr-o situatie regretabila si a fost condamnat penal pentru complicitate la inselaciune.

El spune ca a stat in detentie, unde din cauza tratamentelor inumane si "corectiilor” fizice a fost "foarte aproape de obstescul sfarsit", sustinand ca a crezut tot timpul, in interiorul sau, ca si-a ispasit aceasta greseala a tineretii si a considerat ca va putea fi tratat in masura realizarilor sale de astazi. "Sunt doar un om care a gresit intr-o etapa critica a vietii sale, iar acum m-a ajuns trecutul din urma si ma aflu din nou la momentul adevarului", afirma Doru Coliu.

Grad de handicap SIVA. Seria gafelor marca Dancila continua. Premierul Viorica Dancila gafeaza din nou. In debutul sedintei de Guvern, ea a explicat ca printre persoanele cu handicap care vor beneficia de un spor la salariu de 15% se numara cele care detin un certificat de incadrare in grad de handicap ”SIVA”, dupa care s-a corectat si a spus ”SIDA”, noteaza Gandul.

Klaus Iohannis a vorbit la summitul UE despre importanta combaterii fenomenului fake news. Presedintele Romaniei a vorbit, in cadrul summitului informal al liderilor UE de la Salzburg, despre importanta actiunilor Uniunii de combatere a dezinformarii si a stirilor false, precum si despre securitatea cibernetica, informeaza Hotnews.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri