Preotul Ioan Ardelean, arhidiaconul Arhiepiscopul Teodosie al Tomisului, s-a enervat duminica pe enoriasi, in momentul in care acestia au inceput sa paraseasca biserica chiar atunci cand li se citea apelul BOR pentru referendum, scrie Ziare.com.

Incidentul a avut loc la finalul Sfintei Liturghii de duminica, 30 septembrie, in care tema slujbei a fost iubirea vrajmasului - conform Evangheliei.

"Sper ca cei care pleaca sunt hotarati si stiu ca deja voteaza DA. Ca daca cumva cineva crede ca nu merge la referendum si nu-si marturiseste credinta fata de Hristos si dupa aceea crede ca e crestin ortodox se insala amarnic. Amarnic se insala!", a tunat preotul arhidiacon Ioan Ardelean.

Si Inaltpreasfintitul Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a rostit un indemn catre credinciosii care se aflau la Catedrala arhiepiscopala Sfintii Petru si Pavel din Constanta.

"Iubiti credinciosi, de acum intr-o saptamana sa votati cu totii DA, va spun ca un pastor, pentru apararea familiei adevarate, lasata de Dumnezeu si nu pentru tot felul de subterfugii, prin care sa fie familii din persoane de acelasi gen. Sper sa avem bucuria votului implinit, aveti datoria ca pe toate rudeniile si pe toti vecinii sa-i duceti la vot, sa avem un viitor care nu degenereaza. Sa ne ajute bunul Dumnezeu!", a spus ierarhul inainte de a trece la binecuvantarea enoriasilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri