Daca ar fi sa rezumam vietile noastre, am putea spune ca alergam zilnic. Dupa deadline-uri, dupa task-uri, dupa sute de lucruri de rezolvat, dupa programari si rezervari, dupa un pic de timp liber, dupa stiri, facturi sau clienti. Niciodata nu ne intrebam cat de inutile sunt mare parte dintre acestea sau cat de putina implinire ne aduc, la finalul zilei. Pe 13-14 octombrie, am decis sa dam sens alergarii noastre si sa o facem pentru o cauza care merita mult mai mult decat atat: ingrijirea paliativa a copiilor si adultilor care sufera de boli incurabile.

Echipa InternetCorp care alearga pentru Hospice Casa Sperantei la Maratonul Bucuresti 2018 este formata din: Ana Maria Vasile (CFO), Beatrice Vasile (online marketing manager), Daniel Bindea (CTO), Armand Iliescu (redactor wall-street.ro), Ionut Sisu (redactor wall-street.ro), Razvan Enache (redactor sef adjunct wall-street.ro.). Sustine si tu cauza Hospice! Doneaza aici!

De asemenea, Diana Cretu (redactor sef wall-street.ro) si Andra Imbrea (redactor wall-street.ro) vor fi corespondenti de fapte bune pentru Hospice, la Maratonul Bucuresti 2018, intervievand alergatori din Team Hospice intr-un streaming live de cateva ore, ce va fi transmis pe canalele online si de social media ale wall-street.ro si Hospice Casa Sperantei.

HOSPICE Casa Sperantei este cea mai mare fundatie din tara care ofera gratuit servicii specializate de ingrijire paliativa. In acest moment, HOSPICE Casa Sperantei are peste 240 de angajati, in doua centre cu servicii integrate, unul la Brasov si altul la Bucuresti.

Luna trecuta, Hospice a inaugurat primul centru socio-medical din Romania dedicat copiilor cu diagnostice grave si familiilor acestora, la Adunatii Copaceni. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de ingrijire paliativa, care sunt oferite in centre de zi, ambulatorii si unitati proprii pentru internare, la domiciliul pacientilor si in spitalele partenere.

In fiecare an aproape 1.000 de persoane se inscriu in Team HOSPICE si participa la unul dintre evenimentele sportive cu dorinta sincera de a ajuta pacientii HOSPICE: copii si adulti afectati de boli incurabile pe care fundatia ii ingrijeste gratuit in Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti.


Te invitam sa sustii echipa InternetCorp - donatiile se pot face aici. Toate donatiile vor ajunge la HOSPICE Casa Sperantei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri