Gala din inima pentru Viitor de anul acesta a a strans pentru cei peste 5.000 de pacienti sociali inscrisi la policlinicile sociale ale Fundatiei Inovatii Sociale Regina Maria o suma record: 200.000 euro.

Fundatia Regina Maria a organizat luna aceasta un eveniment de strangere de fonduri cu ajutorul caruia se vor acoperi cheltuielile cu functionarea policlinicilor sociale timp de patru luni si acordarea de servicii medicale pacientilor sociali.

"A fost o bucurie sa regasesc atat de multi oameni, prieteni ai Fundatiei. Fundatia a avut mereu activitati sustenabile in domeniul medical, ajutand peste 5.000 de pacienti pana azi si ne bucuram de o sustinere mare pentru ca lumea are incredere in ceea ce facem. Bugetul nostru anual este de un milion de euro. 80% din buget este folosit in scopuri medicale si 20% in invatamant, in scoli de tip after school, unde incercam sa dam copiilor educatie materiala, intelectuala si spirituala", a precizat dr. Wargha Enayati, presedintele Fundatiei Inovatii Sociale Regina Maria.

In cadrul evenimentului a fost lansata reeditarea Caietului de Amintiri al Reginei Maria de cand avea 7 ani. "O poveste cu lipici" este primul document atestat istoric ca apartinand Majestatii Sale. Albumul va ajunge cat de curand si in librarii, la Gala fiind lansate primele 100 de exemplare intr-o editie princeps. Albumul beneficiaza de prefata semnata de Majestatea Sa, Margareta, Custodele Coroanei a fost realizat de istoricul Adrian Buga si se incheie cu o postfata semnata de Wargha Enayati, cel care detine o colectie impresionanta de obiecte ce au apartinut celei mai iubite Suverane a Romaniei.

200.000 de euro stransi in cadrul Galei din Inima pentru Viitor

In cadrul galei, au mai fost licitate printre altele un tablou "Regina Maria", o rochie din colectia "Maria Ingerul Romanilor" semnata Agnes Toma, 21 de tablouri realizate de copiii de la after school din Clinceni, un costum de tenis al Simonei Halep, dar si un team building la Academia Titi Aur. Seara a beneficiat de un program sustinut de actrita Maia Morgerstern, care a reprodus un fragment din memoriile Reginei Maria, urmat de o prezentare de moda inspirata de Regina Maria a Romaniei, semnata Agnes Toma, dar si de un concert Horia Brenciu & Band.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri