Guvernul a pus in dezbatere publica un proiect de Hotarare de Guvern care prevede introducerea internetului wireless in 4.500 scoli. Dintre acestea, peste 2000 au inca WC-ul in curte, noteaza Evenimentul Zilei

Agentia de Administrare a Retelei Nationale de Informatica pentru Educatie si Cercetare, institutia care implementeaza proiectul, a lansat oferta pentru licitatie. Termenul limita pana la care firmele pot depune ofertele este 26 noiembrie. Valoarea contractului este de peste 165 de milioane de lei, bani proveniti din fonduri europene, prin Programul Operational Competitivitate – POC.

Pentru ca firmele sa poata participa la licitatie sunt mai multe conditii: sa fi avut in ultimii trei ani o cifra medie de afaceri cumulata de cel putin 300 milioane de lei si sa prezinte o lista cu principalele furnizari de produse din ultimii trei ani, cu indicarea valorilor, datelor si a beneficiarilor publici sau privati.

Deoarece Agentia nu dispune de personal suficient pentru a implementa proiectul, vor fi angajate persoane in cadrul Inspectoratelor Judetene si Ministerului Educatiei.Pentru gestionarea proiectui va fi formata o echipa din noua persoane care vor face parte din echipa de management a proiectului, respectiv manager proiect, expert IT, respeonsabil resurse umane, respeonsabil financiar, responsabil juridic, asistent manager, pesronal auxiliar, responsabil logistioca si responsabil proceduri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri