In zilele urmatoare, vremea se va raci in majoritatea regiunilor. Temperaturile se vor situa intre 1 si 22 de grade Celsius, iar ploile isi vor face prezenta dupa 11 octombrie.

In Banat, tendinta temperaturii aerului va fi, in general, de scadere in cea mai mare parte a intervalului de referinta. In medie, valorile maxime se vor incadra intre 17 si 21 de grade in prima saptamana si intre 12 si 17 grade in cea de-a doua, iar minimele intre 5 si 9 grade in perioada 5-11 noiembrie, apoi intre 3 si 7 grade celsius. Probabilitatea pentru ploi va fi in crestere, cu precadere, la sfarsitul intervalului.

In Crisana, temperatura aerului va fi in general in scadere, pana in data de 8 noiembrie, relativ stationara si in usoara crestere pana in 13 noiembrie, apoi din nou in scadere, insa ceva mai accentuata decat precedenta.

In zona Transilvaniei, temperatura aerului - la valorile diurne - va fi in scadere, pana in data de 8 noiembrie, relativ stationara si in usoara crestere pana in 13 noiembrie, apoi din nou in scadere

In Maramures, temperatura aerului va fi in general in scadere, in perioadele 5-9 noiembrie si 14-18 noiembrie.

In Moldova, in prima saptamana din intervalul de prognoza, temperatura aerului va fi in general in scadere, de la o zi la alta si de la o noapte la alta. In medie, valorile maxime se vor incadra intre 11 si 18 grade, iar cele minime intre 3 si 8 grade celsius.

Zona Dobrogei va fi marcata de temperaturi in scadere, la valorile diurne, pana in data de 7 noiembrie, in crestere pana in 13 noiembrie, apoi din nou in scadere. La valorile nocturne, variatiile vor fi spre crestere in prima dimineata, in scadere pana in 9 noiembrie.

In Muntenia, in timpul zilei, temperatura aerului va fi in scadere pana in data de 7 noiembrie, in crestere pana in 13 noiembrie, apoi din nou in scadere. La valorile nocturne, variatiile vor fi spre crestere in prima dimineata si in scadere pana in 9 noiembrie.

In zona Olteniei, la valorile diurne, temperatura aerului va fi in scadere pana in data de 7 noiembrie, in crestere pana in 13 noiembrie, apoi din nou in scadere, ceva mai accentuata decat precedenta.

La munte, temperatura aerului va fi, in general, in scadere, in intervalul de prognoza, insa majoritatea valorilor ce urmeaza sa se inregistreze vor fi peste cele normale ale perioadei. In prima saptamana, in medie, maximele se vor incadra intre 8 si 14 grade si minimele intre 1 si 6 grade.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri