Zece persoane au fost ranite duminica de un tanar de 20 de ani, care a intrat cu masina in usile de acces de la mall-ul din Braila, la putin timp dupa ce a injunghiat un barbat si a ranit doi pietoni aflati pe centura orasului.

"Sapte persoane au fost ranite la mall Braila, printre care cinci adulti si doi copii de 11 si 13 ani. Victimele au fost preluate de o ambulanta SMURD si patru ambulante SAJ si transportate la Unitatea de Primiri Urgente. La fata locului s-a intervenit cu o masina de descarcerare", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Braila, Stefan Stoian, conform Agerpres.ro.

Inainte cu putin timp de a intra in multimea de la mall, tanarul injunghiase un barbat in comuna Cazasu din apropierea municipiului Braila, cu care avusese un conflict de la o masina, si ranise alte doua persoane, pe centura orasului, potrivit informatiilor furnizate de purtatorul de cuvant al IPJ, Laura Dan.

"Tanarul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand 0,37mg/l alcool. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice, urmand a se stabili daca acesta se afla sub influenta altor substante", a declarat Laura Dan.

Sursa foto: atdr / shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri