Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o informare de racire a vremii, valabila in majoritatea regiunilor, incepand din dimineata zilei de vineri si pana duminica la pranz.

Vremea in Romania

Potrivit meteorologilor, in intervalul 16 noiembrie, ora 5:00 - 18 noiembrie, ora 12:00, vremea va deveni rece in toata tara, chiar deosebit de rece in estul si sud-estul teritoriului, unde si vantul va avea unele intensificari. Valorile termice vor fi negative in cursul noptilor si al diminetilor in majoritatea regiunilor, scrie Agerpres.

In zonele montane va ninge si vor fi intensificari ale vantului indeosebi pe creste, spulberand zapada.

De asemenea, in regiunile estice, sudice si centrale se vor semnala precipitatii slabe, dar sub forma de ninsoare sau lapovita, mai ales in cursul zilei de vineri, 16 noiembrie, si al noptii de vineri spre sambata (16/17 noiembrie).

Cum va fi vremea in Bucuresti

Potrivit ANM, in intervalul 16 noiembrie, ora 08 – 18 noiembrie, ora 08 in Capitala vremea va fi rece, cu temperaturi minime si de -2 grade.

"Vremea va deveni rece, cerul va fi noros si temporar vor cadea precipitatii slabe, sub forma de ploaie, dar trecator, posibil si lapovita sau fulguiala. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari, rafale de 45...50 km/h. Temperatura aerului va avea valori mai scazute decat in intervalul precedent, respectiv o maxima de 4...5 grade si minima de - 2...0 grade", anunta Administratia Nationala de Meteorologie .

Duminica, vremea va fi deosebit de rece, cu o temperatura maxima de 2...3 grade si minima in jurul valorii de -2 grade. ANM anunta ca cerul va fi noros si trecator vor fi posibile fulguieli, iar vantul va sufla slab si moderat.

Sursa foto: Koskins39 | Dreamstime.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri