Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica dupa-amiaza atentionari Cod galben de ninsori, lapovita, ploi si intensificari ale vantului pentru 32 de judete (trei partial) si municipiul Bucuresti, scrie Agerpres.

Potrivit meteorologilor, de duminica, ora 22:00, pana luni, ora 10:00, in Oltenia, vestul, centrul si nordul Munteniei, vor fi precipitatii in general moderate cantitativ, la inceput mai ales sub forma de ninsoare si se va depune strat de zapada, iar in dimineata zilei de luni, 19 noiembrie, treptat ninsorile se vor transforma in lapovita si ploaie. Temporar vantul va avea unele intensificari cu viteze in general de 40-50 km/h.

De asemenea, de duminica, ora 22:00, pana luni, ora 22:00, in Carpatii Meridionali si Orientali, Muntii Banatului, Moldova, estul si sudul Transilvaniei, temporar va ninge in general moderat cantitativ si se va depune strat de zapada local mai consistent. Vor fi intervale de timp in care vantul va avea intensificari cu rafale ce vor atinge in medie 45-55 km/h, in special in sudul Moldovei.

Luni, intre orele 3:00 - 18:00 in Dobrogea, estul si nord-estul Munteniei vantul va avea intensificari, cu viteze la rafala de 55-75 km/h. Vor fi precipitatii predominant sub forma de ploaie, iar cantitatile de apa vor depasi local 30 l/mp.

Doar noua judete nu se vor afla sub Cod galben, respectiv Timis, Arad, Bihor, Satu Mare, Salaj, Cluj, Mures, Bistrita-Nasaud si Maramures. ANM avertizeaza insa ca local si temporar, ninsori cu depunere de strat de zapada vor fi si in Transilvania.

Sursa foto: Koskins39 | Dreamstime.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri