Vanzarile de locuinte au fost franate serios in ultima perioada, iar asta anunta un 2019 extrem de dificil pentru piata imobiliara din Romania. Citeste in continuare principalele titluri din presa de astazi, 20 noiembrie.

Noul ministru PSD al Sportului a crezut ca voteaza Codul lui Hammurabi in Parlament. A picat un banal examen de inspector scolar. Numarul ministrilor cu mari probleme de cultura creste cu fiecare remaniere a guvernelor PSD-ALDE. Noul ministru al Tineretului si Sportului, profesorul de sport Bogdan Matei, a devenit celebru cand a picat in capcana unui reporter care l-a intrebat daca va vota Codul lui Hammurabi, un ansablu de legi antice. Bogdan Matei, actual senator, este de meserie profesor de sport la o scoala gimnaziala din Ramnicu Vacea. El a intrat in atentia publica dupa ce a picat examenul pentru functia de inspector scolar adjunct la ISJ Valcea, potrivit G4media.ro.

Culisele sedintei in care Dragnea a executat toti pucistii si o treime din Guvern. Liviu Dragnea are din nou putere absoluta in PSD. Cu mana Comitetului Executiv (CEX), liderul PSD l-a schimbat din functia de vicepremier si ministru al Dezvoltarii pe Paul Stanescu, liderul pucistilor. Potrivit unor surse politice, Paul Stanescu nu a vrut sa renunte de bunavoie la functie si a cerut ca liderii PSD sa voteze. Rezultatul a fost covarsitor: 55 de voturi pentru remaniere, cinci impotriva si 5 abtineri. Cel care i-a cerut demisia lui Paul Stanescu in sedinta PSD a fost Marian Oprisan, unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea, scrie Adevarul.

Urmeaza vremuri grele pentru piata imobiliara din Romania

2019 ar putea aduce un nou crah imobiliar. Avertismentele specialistilor. 2019 ar putea aduce un nou crah imobiliar. Specialistii avertizeaza ca piata de profil da deja semne de prabusire, pentru ca vanzarile de locuinte au scazut drastic in mai multe orase din tara, exact ca in 2008. Iar analistii nu mai au niciun dubiu ca ne aflam intr-un moment de rascruce, chiar inainte de o ieftinire a proprietatilor imobiliare. Romanii sunt deja speriati de inasprirea conditiilor de creditare si incep sa renunte la ideea de a cumpara o casa in rate. In urma cu un an, orice proiect imobiliar scos la vanzare isi gasea imediat cumparatori. Conta prea putin ca blocul exista doar pe plansele arhitectilor. Acum, insa, dezvoltatorii imobiliari sunt ingrijorati de numarul tot mai mic de clienti. Citeste mai multe pe Digi 24

Comisarul european pentru justitie vine in Romania. Discutii cu Iohannis, Toader si cu sefa ICCJ. Comisarul european Vera Jourova, responsabil pentru justitie, consumatori si egalitatea de gen, va avea, marti, o intrevedere cu Klaus Iohannis. De asemenea, Jourova se va intalni si cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sefa Instantei supreme, Cristina Tarcea, precum si cu presedintele Klaus Iohannis, in cadrul unei vizite oficiale pe care o efectueaza in Romania, scrie Agerpres. Potrivit Reprezentantei Comisiei Europene la Bucuresti, scopul vizitei este de a discuta despre prioritatile pentru domeniul Justitiei in contextul viitoarei Presedintii a Consiliului Uniunii Europene si despre evolutiile din sistemul judiciar din Romania. Vera Jourova s-a intalnit, luni, cu ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri