Anul scolar 2018-2019 aduce schimbari in "curricula" Atelierelor Holcim, programul extinzandu-se atat din punctul de vedere al materiilor si subiectelor acoperite, din punct de vedere geografic, cat si in ceea ce priveste grupurile de beneficiari vizate. In consecinta, incepand cu a doua sesiune de Ateliere, elevii participanti vor beneficia de cursuri de matematica aplicata pe situatii din viata de zi cu zi, pe langa practica si mentoratul oferite in operatiunile Holcim si cursurile de educatie non-formala sustinute de catre trainerii Scolii de Valori.

"Eu cred in potentialul neexplorat al tinerilor. Am convingerea ca orice tanar isi poate folosi la maximum resursele cognitive si emotionale pentru ca noi oamenii suntem precum diamantul. Initial neslefuit, indestructibil, pentru ca dupa ce il prelucram acesta sa devina fatetat, stralucitor, pretios. Orice tanar are nevoie sa-si descopere talentele, sa afle ce-l pasioneaza si sa-si gaseasca propria identitate. In Atelierele Holcim, punem accentul pe valori personale si integritate, auto-descoperire si auto-invatare, gandire critica si sistemica, rezilienta si discernamant asupra limitelor si barierelor tehnologiei", a declarat Silvia Bogdan, Presedinte Scoala de Valori Romania.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont