Primaria Capitalei a lansat o licitatie publica pentru achizitionarea a circa 6.000 de truse de prim ajutor, pentru a fi folosite gratuit de catre locatarii sau proprietarii care locuiesc in imobile cu risc seismic.

Coform unui anunt publicat pe SEAP-SICAP, Primaria Municipiului Bucuresti a lansat, pe 22 decembrie, o licitatie publica pentru achizitionarea a 5.845 de truse de prim ajutor pentru situatii de urgenta, in vederea transmiterii lor in folosinta gratuita catre cetatenii locatari sau proprietari ai imobilelor cuprinse in lista imobilelor expertizate tehnic incadrate in clasa I de risc seismic care prezinta pericol public, prin reprezentantii legali ai asociatiilor de locatari sau de proprietari, scrie Ziare.com.

Valoarea totala estimata este de 1.256.675 lei, iar finantarea provine din fondurile bugetare.

Durata contractului, concesiunii, a acordului-cadru sau a sistemului dinamic de achizitii este de 60 de zile, iar contractul nu se reinnoieste.

Potrivit caietului de sarcini si draftului de contract, achizitionarea poate fi facuta in baza prevederilor HCGMB nr.167/2012 privind transmiterea in folosinta gratuita a unor truse de prim-ajutor.

De asemenea, autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare/informatilor in a douasprezecea zi inainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor. Numar de zile pana la care pot fi solicitate clarificari sunt 23 zile inainte de data limita pentru depunerea ofertelor.

Persoanele cu functie de decizie din cadrul autoritatii contractante in ceea ce priveste organizarea, derularea si finalizarea procedurii de atribuire sunt primarul general Gabriela Firea, viceprimarul Aurelian Badulescu si city managerul Sorin Chirita, potrivit sursei citate.

In timp ce in Romania autoritatile fac exercitii de pregatire si se cumpara truse de prim ajutor, in alte tari sunt implementate masuri serioase pentru alertarea din timp a populatiei.

Sursa foto: Concept Photo / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri