Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat ca scolile nu vor fi inchise saptamana viitoare, avand in vedere ca este final de semestru si se incheie situatiile scolare.

"Se duc la scoala, pentru ca saptamana care incepe maine este ultima saptamana din semestru. Ca urmare, se incheie situatiile scolare si noi nu putem bulversa incheierea semestrului. Ii invit pe toti colegii profesori, ii invit pe parinti si pe copii sa se pregateasca pentru ziua de maine, este o zi de scoala si va fi toata saptamana, ultima saptamana din acest semestru, dupa care urmeaza o saptamana de vacanta", a declarat Ecaterina Andronescu duminica, la Antena 3, conform Agerpres.ro.

Ministrul Educatiei a precizat, in contextul raspandirii infectiilor respiratorii, ca "triajul, in fiecare dimineata, este foarte serios facut in fiecare scoala".

"Si lucrul acesta imi da un gram de liniste", a afirmat Andronescu.

Ministrul i-a sfatuit pe parinti sa-i duca pe copii mai intai la medic daca suspecteaza ca acestia prezinta simptome de gripa sau raceala. "Sa nu-i duca la scoala daca considera ca sunt suspectati, sa-i duca la medic intai si intai si dupa aceea medicul sa decida ce trebuie sa faca copilul", a mai spus Andronescu.

Sursa foto: agerpress Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri